Nur Viral, canlı yayında gelen itiraf sonrası çılgına döndü! Onu hiç böyle görmediniz: "Sen şerefsiz adam..."

Nur Viral, canlı yayında gelen itiraf sonrası çılgına döndü! Onu hiç böyle görmediniz:  "Sen şerefsiz adam..."

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Nur Viral'ın sunduğu Hayatta Her Şey Var programına gelen itiraf canlı yayında olay yarattı. Evli ve 5 çocuğu olan bir adamla birliktelik yaşadığını açıklayan seyircinin söyledikleri karşısında Nur Viral çileden çıktı. O anlar kısa süre içerisinde sosyal medyada yayıldı.

Yıllardır Beyaz TV ekranlarında yayınlanan 'Hayatta Her Şey Var' programı sık sık yayına bağlanan seyircilerin itirafları ile gündeme geliyor. Nur Viral'in sunuculuğunu üstlendiği programda daha çok aile, evlilikler ve dini konular işleniyor.

nurvj.jpg

Programa bağlanan seyirci evli ve beş çocuklu bir adamla birliktelik yaşadığını söyledi. 33 yaşındaki kadın 64 yaşındaki bir adamla 3 yıldır birliktelik yaşadığını itiraf etti. Ortak arkadaşları tarafından tanıştırıldığını dile getiren kadın imam nikahı yaptıklarını da söyledi..

viralg.jpg

NUR VİRAL SESSİZ KALAMADI

Yayına bağlanan kadın, "Ben eşimi seviyorum" deyince Nur Viral açtı ağzını yumdu gözünü. "Eşinizi mi? Hanımefendi o başkasının kocası. Sizin kocanız değil ki" diyerek sitem etti. Nur Viral'ın bu sözlerinin ardından seyirci telefonu kapattı.

viralgh.jpg

Ünlü sunucu "Ben dayanamıyorum yani. Sen şerefsiz adam bu kadını nasıl kandırıyorsun? Ne diyorsun yani?" diyerek canlı yayında isyan etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN