Nurgül Yeşilçay'dan şok eden itiraf! Meğer o diziyi parası için kabul etmiş... Senaryoya dahi bakmamış

Nurgül Yeşilçay'dan şok eden itiraf! Meğer o diziyi parası için kabul etmiş... Senaryoya dahi bakmamış

Yer aldığı projelerle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, katıldığı bir programda izleyicileri şaşkına çeviren itiraflarda bulundu. Yıllar önce oynadığı o projeyi meğer sadece parası için kabul etmiş. Başarılı isim o dönemde senaryoya dahi bakmamış…

Berfu Yenenler’in YouTube’da yayınlanan “Talk Show Perileri” programına konuk olan Nurgül Yeşilçay, burada yaptığı samimi açıklamalarla gündem oldu. Yıllar önce yer aldığı “Asmalı Konak” dizi si ile ünlenen başarılı oyuncu bu projeden hemen sonra başka bir projeden sürpriz bir teklif aldığını açıkladı.

yeni-proje-003.jpg

“SENARYOYA FALAN BAKMADIM”

Yeni projenin yapımcısının kendisine “Asmalı Konak”tan aldığı ücretin 10 katını vereceğini söylemesiyle senaryoya bile bakmadan teklifi kabul ettiğini ifade eden oyuncu şunları söyledi:

“Asmalı Konak bittikten sonra bana bir para verdiler! Adam dedi ki ‘10 katı para veriyorum’. Olabilir mi böyle bir şey? Hiç senaryoya falan bakmadım tabii.”

yeni-proje-1-003.jpg

Yeşilçay, o dizinin Hande Ataizi’yle beraber rol aldığı “Melekler Adası” olduğunu itiraf etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN