Nuri Alço’dan Serenay Sarıkaya tepkisi! “Bunlar çok astronomik”

Nuri Alço’dan Serenay Sarıkaya tepkisi! “Bunlar çok astronomik”

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden Nuri Alço başrol oyuncularının aldığı ücretler hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Haftalık 850.000 TL alan Serenay Sarıkaya'nın aldığı ücrete şaşıran Alço, “Böyle bir rakam yok” ifadesini kullandı.

Başrol oyuncularının aldığı ücretler sık sık gündemde yer alırken Yeşilçam'ın unutulmaz ismi Nuri Alço ünlü oyuncuların aldığı ücretler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Çok astronomik rakamlar olduğunu ifade eden ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın aldığı ücreti duyunca kulaklarına inanamadı.

NURİ ALÇO'DAN SERENAY TEPKİSİ

SnobMagazin'inde yer alan haber doğrultusunda ünlü oyuncu Nuri Alço oyuncuların aldığı ücretler hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Alço, çok astronomik rakamlar olduğunu belirtirken bölüm başına haftalık 850.000 TL alan Serenay Sarıkaya'yı eleştirdi.

nuri-alco.jpg

Nuri Alço, “Böyle bir rakam yok. Birinci öyle alıyor ama karşısındaki ikinci, üçüncü oyuncular o paraları göremiyor. Biz bedavaya oynamışız” ifadelerini kullandı.

aile-dizi-2.jpg
Kıvanç Tatlıtuğ'un oyunculuğunu beğendiğini ifade eden Nuri Alço, “Kıvanç’ı çok başarılı buluyorum. Serenay ile güzel bir uyum içerisinde oldular” şeklinde konuştu.


FAVORİ DİZİSİ BELLİ OLDU

Ekranlarda yer alan diziler hakkında açıklamalarda bulunan Nuri Alço, Yargı dizisinin favorisi olduğunu belirtti. Dizilerdeki konu benzerliğinin rahatsız edici olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, konuların birbirine çok benzediğini bir dizinin tutması durumunda hep aynı konu üzerinden ilerlediğini aktardı.

yargi-dizi-1.jpg
Dizilerin kısa olması durumunda anlam kazandığını ifade eden Alço, ancak dizilerin uzadıkça uzadığını belirtti. Yargıyı seyrettiğini vurgulayan Nuri Alço, “Dizinin hastasıyım. Oyuncular, kadro güzel. İyi bir ekip kurmuşlar ama konular çok uzuyor” sözlerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN