O ilçedeki kira fiyatları uçuşa geçecek! Şimdiye kadar keşfedilmemişti... Şimdiden yatırım yapmak isteyeceksiniz

O ilçedeki kira fiyatları uçuşa geçecek! Şimdiye kadar keşfedilmemişti... Şimdiden yatırım yapmak isteyeceksiniz

Ülkemizde birbirinden güzel bölgeler yer alırken şimdiye kadar keşfedilmemiş o ilçede bu gidişle kira fiyatları uçuşa geçecek! Şimdiye kadar bu denli dikkat çekip keşfedilmişti… Şimdiden yatırım yapmak isteyeceksiniz. İşte o ilimiz…

Türkiye'nin dört bir yanı birbirinden güzel yerlerle çevrili. Hem kültürel hem doğal güzelliklere sahip olan illerimiz, ilçelerimiz varken bu ilçe de aslında çok bilindik ilçelerden biri. Lakin genelde seyahat için tercih edilen bu yer, ilerleyen zamanlarda insanların kalıcı olarak yaşamak isteyeceği yerlerden biri olabilir. Eğer böyle olursa şimdilerde diğer kentlere oranla daha uygun olan ev fiyatları fırlayabilir.

BATI KARADENİZ’İN CENNET HARİKASI

Karadeniz Bölgesi özellikle doğa gezilerini sevenler için en çok tercih edilen bölgelerden biridir. Yeşil ile mavinin eşsiz uyumu Karadeniz bölgesindeki illerde çok daha benzersizdir. Bu kapsamda ülkemizin göz kamaştıran bölgelerinden birine ev sahipliği yapan Karadeniz, Amasra’nın güzelliği ile de sık sık anılıyor.

yeni-proje-3-004.jpg

Bartın iline bağlı olan ve doğal güzellikleri ile göz kamaştıran, cennet harikası olarak kabul edilen Amasra, hem eşsiz atmosferi hem tarihi dokusu nedeniyle her yıl birçok gezgini ağırlıyor.

yeni-proje-1-012.jpg

BİR ADA HAVASIYLA GÖZ ALIYOR

Denize doğru uzanan bir burun üzerinde konumlandırılmış bu ilçe, adeta bir ada havasıyla ziyaretçilerini büyülüyor. Bahsi geçen bu burun, 2 yanında korunaklı limanlar barındırıyor. Ayrıca anakaraya bağlı bağımsız adalara da sahiplik yapıyor. Antik dönemde “Amastris” olarak adlandırılan ve 3000 yıllık bir tarihi olan Amasra, özellikle de doğa severlerin dikkatini çekiyor.

yeni-proje-2-012.jpg

HER MEVSİM BİR BAŞKA GÜZEL

Amasra’yı ziyaret etmek isteyen birçok kişi hangi mevsimde gitmenin daha doğru olduğunu araştırırken bu belde 4 mevsimde farklı güzellikleriyle ön plana çıkıyor. Lakin rahat bir gezi istiyorsanız Batı Karadeniz’in diğer şehirleri gibi mart ayından itibaren gezebilirsiniz. Bunun yanı sıra istatistik verilere göre Amasra’nın en çok ziyaretçi aldığı dönem bahar ve yaz ayları olarak biliniyor. Ayrıca Amasra’ya yolunuz düşerse balık yemeden dönmemeniz tavsiye ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN