"O Ses Türkiye" yılbaşında ünlüler geçidi olacak: Yarışmaya katılacak isimleri gören "Bir Kıvanç Tatlıtuğ eksik" dedi!

"O Ses Türkiye" yılbaşında ünlüler geçidi olacak: Yarışmaya katılacak isimleri gören "Bir Kıvanç Tatlıtuğ eksik" dedi!

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasında yer alan "O Ses Türkiye"nin yılbaşı özel programının konukları belli oldu.

2014 yılından bu yana Acun Medya tarafından TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni müzik yarışması "O Ses Türkiye"nin yılbaşı özel programının konukları belli oldu.

TV8'in vazgeçilmez programları arasında yer alan "O Ses Türkiye"nin i 31 Aralık Cumartesi akşamı ekranlara gelecek olan yılbaşı özel programına hangi ünlü isimlerin konuk olacağı ortaya çıktı.

Acun Medya tarafından yıllardır her yıl yılbaşında izleyiciyle buluşan "O Ses Türkiye" programında bu yıl hangi ünlülerin yarışacağı belli oldu. 31 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yılbaşı özel programında dikkat çeken isimler yer aldı.

Ses Getirecek! O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel Bölümünde Jürilerin Ardından Yarışmacılar da Belli Oldu

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, O Ses Türkiye 2023 Yılbaşı Özel programında yarışacak ünlüler Talat Bulut, Kerem Alışık, Ebru Şahin, Onur Buldu, Alina Boz, Melis Sezen, Cemre Baysel, Selin Şekerci, Nilsu Berfin Aktaşi Büşra Pekin ve Aslıhan Malbora...

O Ses Türkiye Jürisi Değişiyor Mu? Acun Ilıcalı Final Kararından Önce Şok Değişime İmzasını Attı! Görenler Şok İçerisinde… - Ankara Yaşam Haberleri

"BİR KIVANÇ TATLITUĞ EKSİK"

Eser ve Berfu Yenenler'in Çift Terapisi adlı gösterilerini sahneleyeceği yarışmada ayrıca sosyal medya fenomenleri Cemal Can ile Danla Biliç de katılacak.

Yarışmanın yılbaşında yayınlanacak bölümüne konuk olacak ünlüleri öğrenen yarışmanın hayranları "Bir Kıvanç Tatlıtuğ eksik" yorumlarında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN