Odadaki 11 kediyi 11 saniyede bulabilir misin? Sadece üstün zekalı insanlar bulabiliyor! Zekanı test et

Odadaki 11 kediyi 11 saniyede bulabilir misin? Sadece üstün zekalı insanlar bulabiliyor! Zekanı test et

Ara ve bul: Odada 11 kedi var ve sadece en keskin gözlere sahip kişiler 11 kediyi 11 saniyede görebilir. Onlardan biri misin? Şimdi öğrenin.

Ara ve bul meydan okuması, bireylerin gözlem becerilerini ve ayrıntılara olan dikkatlerini test etmek için kullanılan en popüler çevrimiçi bulmacalar arasındadır.

Bu etkinlikte, kullanıcının önüne gizli bir öğe içeren bir resim sunulur. Bu gizli öğe herhangi bir nesne, hayvan, sayı, alfabe vb. olabilir. Gizli öğeyi belirleme ve mücadeleyi tamamlama için zaman sınırı, onu rekabetçi kılar. Bu aktiviteyi düzenli olarak uygulamak, gözlem becerilerini ve dikkati geliştirmede oldukça etkilidir. Kulağa ilginç geliyor, değil mi? O zaman, odadaki 11 kediyi 11 saniyede tespit etmeyi deneyin.

1.jpg

RESİMDEKİ 11 KEDİYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde kullanıcılara yaşlı bir hanımın koltukta otururken örgü örerken görülebildiği bir oda resmi sunuluyor. Göreviniz odadaki 11 kediyi 11 saniye içinde tespit etmektir. Bu ara ve bul yarışmasının amacı, ayrıntılara dikkatinizi ve gözlem becerilerinizi test etmektir. Yalnızca olağanüstü görsel becerilere sahip olanlar, süre sınırı içinde sorunu çözebilir.

Kediler gözünüzün önündedir. Dikkatlice bakın ve onları görebilirsiniz. Tüm kedileri tespit etmek için mükemmel durumsal farkındalık ve gözlem becerilerine ihtiyacınız var.

KEDİLERİ BULDUN MU?

Kedileri buldun mu? Acele edin, zaman bitiyor. Tüm kedileri tanımlayıp tanımlayamadığınızı kontrol etmek için resme son bir kez odaklanın. Şimdiye kadar kedilerin yarısını veya yarısından fazlasını görmüş olmalısınız.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Zaman sınırı içinde tüm kedileri tespit edebildiniz mi? Mükemmel gözlem becerisine sahip bazı kullanıcılar, kedileri diğerlerinden daha hızlı bulmuş olabilir. Kedileri bulamayanlar artık aramayı bırakabilir. Kedilerin nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? O zaman aşağıdaki çözüme bir göz atın.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN