Ödül alamayan Murat Boz öfke kustu! O diziyi hedef aldı

Ödül alamayan Murat Boz öfke kustu! O diziyi hedef aldı

Zeytin Ağacı dizisindeki performansıyla dikkat çeken Murat Boz'dan Pantene Altın Kelebek ödüllerine tepki. Ödül almayan dizisi için paylaşım yapan ünlü şarkıcı bakın neler yazdı?

Gerçekleşen Pantene Altın Kelebek ödül töreninde sahiplerine ödülleri verilirken, En İyi İnternet Dizi ödülü Demet Özdemir'in başrolüne oynadığı Dünyayla Benim Aramda dizisine verildi. Zeytin Ağacı dizisinin ödül almamasına sinirlenen Murat Boz'dan paylaşım gecikmedi.

zeytinagaci.jpg

ÖDÜL ALMAYINCA SİNİRLENDİ

Renkli görüntülere sahne olan Pantene Altın Kelebek ödül töreninde ödüller sahiplerini bulurken, internet dizisi kategorisinde ise Dünyayla Benim Aramda dizisi aldı. Zeytin Ağacı dizisinde başrol oynayan Murat Boz'dan ise ilk tepki geldi.

20220815-zeytin-agacinin-basrolleri-tuba-buyukustun-ve-murat-boz-arasindaki-atesli-sahneler-ask-mi-y-396a9033a9efcbf2c8b4.jpg

O DİZİYE ÖDÜL VERİLİNCE DAYANAMADI

Ödülün "Dünyayla Benim Aramda" dizisine verilmesine sinirlenen Boz'dan şaşırtan bir paylaşım geldi.

dunya.jpg

İMALI PAYLAŞIM

İnstagram hesabından bir paylaşım yapan Murat Boz şunlara yer verdi:

"Dizimize en anlamlı ödülü dünyanın her yerinden bizi milyonlarca saat izleyen seyircilerimiz verdi. Bu yüzden bizimle olduğunuz ve bizi desteklediğiniz için tekrar teşekkür ederiz, size minnettarız"

muratboz.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN