Oğlu açıkladı: İşte Sezai Aydın'ın gerçek ölüm nedeni

Oğlu açıkladı: İşte Sezai Aydın'ın gerçek ölüm nedeni

Dün hayatını kaybeden usta oyuncu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın'ın koronavirüs sebebiyle öldüğüne dair haberlerle ilgili oğlu Arda Aydın'dan açıklama geldi. Aydın, "Basında yer alan 'koronavirüsten vefat etti' haberleri doğru değil. Kalp yetmezliğinden vefat etti babam" diye konuştu.

Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçısı Sezai Aydın, dün 20 gündür tedavi gördüğü Ümraniye'deki özel bir hastanede, 69 yaşında hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm nedeninin koronavirüs olduğu söyleniyordu fakat oğlu Arda Aydın, bugün yaptığı açıklamayla bu söylentiyi yalanlayarak Sezai Aydın'ın asıl ölüm nedenini açıkladı.

Babasının basına yansıdığı nedenle ölmediğini söyleyen Arda Aydın "20 gündür hastanedeydi. Koronavirüs tedavisi görmüyordu... Diyabete bağlı kalp yetmezliğinden vefat etti" dedi.

'KALP YETMEZLİĞİ'NDEN VEFAT ETTİ'

Sezai Aydın'ın uzun zamandır sağlık sorunları olduğunu ifade eden oğlu Arda Aydın, şöyle konuştu:

"Basında yer alan 'koronavirüsten vefat etti' haberleri doğru değil. Babam zatürre geçirdi, bir süre önce de sağ bacağı ampute edildi bilmeyenler için. Sol bacağındaki diyabetik yaraları açıldı. Tekrar vücudunda yoğun bir enfeksiyon vardı, yoğun bakımda tutuluyordu. Enfeksiyondan mütevellit iyileşememe durumu söz konusu oldu. Yapılan son iki Kovid testi de negatif çıktı. Kalp yetmezliğinden vefat etti babam."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN