Öğretmenler Günü için en güzel hediye önerileri

Öğretmenler Günü için en güzel hediye önerileri

Her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü için hediye önerileri arasından birbirinden farklı ve anlamlı ürünler yer alıyor. Bunlardan en çok tercih edilenler arasında ise zarif çiçek buketleri, yılın öğretmeni temalı kupa ve plaketler geliyor. İşte, farklı ve anlamlı Öğretmen Günü hediyeleri...

Geleceğimiz olan çocuklarımızı eğiten vefakâr öğretmenler için kutlanan 24 Kasım Öğretmenler Günü hediye önerileri, bu özel günü unutulmaz kılmak için büyük bir fırsat sunuyor.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ HEDİYE ÖNERİLERİ

Öğrencilerinin iyi birer birey ve iyi bir geleceğe sahip olması için gecesini gündüzüne katarak çalışan öğretmenleri belki de en mutlu eden şey, evladı gibi baktığı öğrencilerinin iyi bir yere geldiğini görmektir.

Bununla birlikte, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde vereceğiniz hediyeler de onların gününü güzelleştirecektir. İşte, en çok tercih edilen Öğretmenler Günü hediye önerilerinden bazıları:

* Kahve içmeyi seven öğretmenleriniz için kahve kupası, kahve ve çikolata seti alabilirsiniz.

* Çiçeklerden hoşlanan bir öğretmenin yüzünü güldürecek en güzel hediye zarif bir şekilde hazırlanmış çiçek buketi olacaktır.

* Evinin bir köşesinde sizin hatıranızı saklamasını istiyorsanız, yılın öğretmeni temalı kupa ve plaket tercih edebilirsiniz.

* Çayını her daim sıcak içmek öğretmenlere verilecek en güzel hediyelerden biri de termos bardak olabilir.

* Kitap okumayı seven ve kendi kütüphanesini oluşturan öğretmenlere, kitaplarının kendine ait olduğu belirtebilmesi için isminin yazdığı bir kitap damgası hediye edebilirsiniz.

* İmza demişken, hayatınıza attığı imzanın yanında, hayatının en güzel kararlarına imza atabileceği divit kalem ve hokka seti oldukça güzel bir hediye olacaktır.

* Nostaljiyi seven bir öğretmeniniz var ise, müzik kutusu hediye etmek, onu oldukça sevindirecektir.

* Öğretmenler Günü temalı bir yastık alıp, akşam eve gittiğinde yorgunluğunu atabilmesine yardımcı olabilirsiniz.

* Öğretmenler Günü temalı kurabiye ve çikolatalar ile ağzının tatlanmasını sağlayabilirsiniz.

* Güzelliğine ve bakımına önem veren öğretmenler için üzerinde isminin yazılı olduğu bir çanta boy makyaj aynası alabilirsiniz.

* Sağlığına dikkat eden öğretmenler, bitki çayı demlemek için french presse bayılacaktır.

* Sık sık bilgisayar başında zaman geçiren öğretmenlere üzerinde isminin yazılı olan mousepadler iyi bir fikir olabilir.

* Yine Öğretmenler Günü temalı, telefon standı, tablet kılıfı, powerbank ve USB bellekler de en çok tercih edilen Öğretmenler Günü hediye önerileri arasında yer alıyor.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ NE ZAMAN?

Öğretmenler Günü her yıl 24 Kasım'da kutlanıyor.

Öğretmenler Günü dünyanın farklı yerlerinde farklı tarihlerde kutlansa da Türkiye'de 24 Kasım'da kutlanıyor. Bu tarih, Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul ettiği gündür.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN