Oğuzhan Koç ile boşanma kararı alan Demet Özdemir'den ilk açıklama

Oğuzhan Koç ile boşanma kararı alan Demet Özdemir'den ilk açıklama

Son günlerde evliliklerinin birinci yılı dolmadan boşanma kararı almalarıyla gündemden düşmeyen oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç cephesinde bir gelişme daha yaşandı. Demet Özdemir, ayrılık kararlarına ilişkin ilk kez açıklama yaptı.

Geçtiğimiz yaz gösterişli bir düğünle evlenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, son dönemde ayrılık iddialarıyla gündeme gelmiş, Özdemir’in, Koç’un başrolünde yer aldığı "Özür Dilerim" filminin galasına katılmaması ise ayrılık söylentilerini güçlendirmişti. Çift, geçtiğimiz günlerde ise boşanma kararı aldıklarını açıkladı.

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; konuyla ilgili ilk kez konuşan Özdemir, “Çıkan iddialara çok şaşırmadım ama gerçeği yansıtmıyor. Bizim ilişkimizde çıkan dedikodular gibi başımıza bir şey gelmedi. İkimizde saygı çerçevesi içerisinde ilişkimizi noktalama kararı verdik" ifadelerini kullandı.

'ALDATMA VE ŞİDDET İDDİALARI DOĞRU DEĞİL'

Oyuncu, sözlerine "Ne aldatma, ne de şiddet gibi iddialar doğru. Biten bir ilişki sonrası konuşmak ne bana ne de Oğuzhan’a yakışır. Aramızda kin, nefret, öfke yok. Ortaya atılan takı, ev, mal, mülk üzerine dedikodular beni çok üzüyor. Hiç birisi gerçeği yansıtmıyor. Böyle şeyler konuşulmadı" diyerek devam etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN