Ölüm Kenan İmirzalıoğlu'nun kapısını da çaldı! Ağzını bıçak açmıyor

Ölüm Kenan İmirzalıoğlu'nun kapısını da çaldı! Ağzını bıçak açmıyor

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu aldığı ölüm haberiyle adeta sessizliğe büründü. Deprem için AHBAP ile çalışan oyuncu ATV'den ekran yasağı yemişti. Bu da yetmezmiş gibi İmirzalıoğlu ölüm haberiyle de kahroldu. Sadece tek kelime etti...

Deprem sonrası AHBAP ile bölgelere yardım toplayan Kenan İmirzalıoğlu, çalıştığı kanal ATV'den yayın yasağı yemişti. Türkiye Tek Yürek programına çıkarılmayan oyuncuyu bir de ölüm haberi sarstı. Uzun süredir sessizliğini koruyan oyuncu muhabirlerin sorusuna tek cümle ile yanıt verdi. Sevenleri ise dua etti.

kenan1.jpg

KENAN'I DERİN ÜZÜNTÜYE BOĞAN ÖLÜM

Sine Kobal ile mutlu bir evliliği olan Kenan İmirzalıoğlu, deprem sonrasında ailesini bir kenara bırakıp depremzedeler için seferber olmuştu.

imirzalioglu.jpg

AHBAP derneğiyle çalışan İmirzalıoğlu, ATV'nin yayınına çıkarılmamıştı. Uzun yıllardır ATV'de Kim Milyoner Olmak İster programını sunan İmirzalıoğlu aldığı ölüm haberiyle adeta sessizliğe büründü

deprem.jpg

O İSİM MEĞERSE YARIŞMAYA KATILMIŞ

Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasına katılan Simay Atlı isimli yarışmacının depremde hayatını kaybettiğini öğrenen İmirzalıoğlu, derin bir sessizliğe büründü.

simayatlikimdir.jpg

Kameralara konuşmayan İmirzalıoğlu, kendisine tekrar hatırlatılan Atlı için, "Allah bu felaketi bir daha başımıza getiresin. Umarım gereken önemleri alırız. Sonra konuşalım, üzgünüm" dedi.

atli.jpg

ÖLÜMÜNDEN ÇOK ETKİLENDİ

Simay Atlı'nın ölümünden çok etkilenen Kenan İmirzalıoğlu'nun üzüntüsü ise yüzünden okundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN