Ölümden dönen Vuslat Sabancı ortaya çıktı! ABD'de yıllarca tedavi görmüştü, kazanın ardından ilk kez görüldü

Ölümden dönen Vuslat Sabancı ortaya çıktı! ABD'de yıllarca tedavi görmüştü, kazanın ardından ilk kez görüldü

Ölümden dönen iş insanı Vuslat Doğan Sabancı ortaya çıktı! Yıllarca ABD'de tedavi görmüştü ve yıllar sonra, kazanın ardından ilk kez görüntülendi...

Doğan Holding Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı ve eşi Ali Sabancı, 4 Ağustos 2023'te Yunanistan'ın Leros Adası'nda yaşanan tekne kazasında ağır yaralandılar. Bu trajik olayın ardından Vuslat Doğan Sabancı, eski sağlığına kavuşabilmek için ABD'de uzun bir süre tedavi gördü.

sabanci-1.webp

Kaza sonrası ilk kez kamera karşısına çıkan Vuslat Doğan Sabancı, iş dünyasındaki kimliğinin ötesinde, bu sefer sanatçı kimliğiyle dikkat çekti. Patronlar Dünyası'ndan Mustafa Ali Akyol'un haberine göre, Sabancı, "Emanet" isimli sergisini İstanbul Tophane-i Amire’de sanatseverlerin beğenisine sundu.

YÜZÜNDEKİ DİKİŞ İZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

sabanci.webp

Gazetecilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen sergide, Vuslat Doğan Sabancı, yaşadığı kazanın ardından ilk kez halkın karşısına çıktı. Sergi sırasında Vuslat Doğan Sabancı'nın yüzündeki dikiş izleri dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN