Ömer dizisinde üzen veda! Seyirciler o sahne ile yıkıldı. Rekortmen dizide her şey birbirine girdi

Ömer dizisinde üzen veda! Seyirciler o sahne ile yıkıldı. Rekortmen dizide her şey birbirine girdi

Star TV ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümüyle nefes kesen Ömer dizisinde ortalık fena karıştı. Rekortmen dizide her şey birbirine girdi. Ömer dizisinde üzen veda! Seyirciler o sahne ile yıkıldı. İşte krize neden olan o sahne ve yaşananlar...

Ömer dizisi 49. bölümü ile Star TV ekranlarında yayınlandı. Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Emre Taşkıran, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Zerrin Sümer, Serpil Gül ve Gülçin Kültür Şahin gibi isimlerin yer aldığı rekortmen dizide her şey birbirine girdi. Seyirciler o sahne ile yıkıldı. Ömer dizisinde üzen veda.

REKORTMEN DİZİDE ORTALIK FENA KARIŞTI

Rekortmen dizinin 49. bölümünde Ömer ve Gamze yaşadıkları hüzünlü vedanın ağırlığını yaşamaktadır Çiçek’i karşısında bulan Reşat, kendisine gelen yaklaşımla adeta şok yaşar. Samet’in tedavi olmasını isteyen Reşat, sonunda onu ikna etmeyi başarır. Ayrılık konusundaki ısrarı merak eden Reşet, Gamze'den şaşırtan bir itiraf duyar.

yeni-proje-2024-03-26t091332-389.jpg

SEYİRCİLER O SAHNE İLE YIKILDI

Duyduğu itirafla şok olan Reşat, evliliğe küsmemesini ve çocuk sahibi olmasını öğütleyerek, oğluna uygun birini bulması için Safiye’ye haber yollar. Öte yandan Rahmi ve Fatma'nın yakınlaşması ise izleyicileri şoke eder.

yeni-proje-2024-03-26t091343-865.jpg

Ayrılık kararı alsalar da birbirinden kopamayan Ömer ile Gamze arasındaki çekişmeler devam ederken Gamze, onu derinden sarsan bir gelişmenin haberini alır. İzleyiciler ise yeni bölümde neler olacağını dört gözle beklemekte. Ömer 50. Bölüm Pazartesi akşamı saat 20.00’da Star TV ekranlarında seyircinin karşısında olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN