'Ömer' dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu

'Ömer' dizisinin kadrosuna iki yeni oyuncu

Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın paylaştığı, 'Ömer' dizisinin oyuncu kadrosuna iki yeni oyuncu katıldı. 13 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelecek olan 31'inci bölüme, Deniz Işın, Şule rolüyle dahil olurken Bora Sivri ise Nurettin rolünü canlandırak.

Her pazartesi Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Ömer' dizisinin oyuncu kadrosuna Deniz Işın ve Bora Sivri dahil oldu.

Daha önce 'Her Yerde Sen', 'Sefirin Kızı', 'Masumiyet', 'Leyla ile Mecnun', 'Dokuz Oğuz' gibi yapımlarda rol alan Deniz Işın, 'Ömer'de Şule karakterine hayat verecek.

deniz-isin.jpg

'Kurtlar Vadisi Pusu' dizisiyle tanınan Bora Sivri ise dizide Nurettin rolünü canlandıracak.

bora-sivri.jpg

DİZİNİN KONUSU

Başrollerini Gökçe Bahadır, Selahattin Paşalı ve Barış Falay'ın paylaştığı 'Ömer' dizisinin konusu şöyle:

İç dünyası zengin, sakin ve öz konuşan bir karakter olan Ömer, gönlünü kendisinden yaşça büyük, çocuklu 'dul' olarak adlandırılan Gamze'ye kaptırır. Gamze ile Ömer bütün zorluklara karşı karşı durarak aşklarını doyasıya yaşamak isterler. Ömer dizisi bu ikilinin yaşayacakları zorlukları anlatır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN