Onlardan asla sıkılmayacaksınız! En komik ve en olumlu burçlar...

Onlardan asla sıkılmayacaksınız! En komik ve en olumlu burçlar...

Zodyak'ın bazı işaretleri şaka olmadan bir gün yaşayamaz, onlar için bir iletişim tarzıdır ve mizah olmadan hayat sıkıcı ve meçhul hale gelir. Zodyak işaretlerinden hangisinin en komik ve en olumlu olduğunu öğrenin...

İKİZLER BURCU: ŞAKA YAPMAYI SEVERLER

Bu adamlarla parmağınızı ağzınıza sokmayın - ısırırlar. Herhangi bir nedenle ve sebepsiz yere şaka yapmayı severler, çünkü zihin esnektir, dil keskindir, burun kalkıktır ve karakter - bilirsiniz, neşelidir.

Yollar (“aptallar ve yollar”), arabalar (“600 Mercedes ve onarımdan yeni bir Kazak”), hareket eden her şey hakkında şakaları severler ... Komik olduğunda, önce anlatıcıya gülerler, sonra herkese gelmedi.

Şaka aptalcaysa, diğerleri gülecek ama o gülmeyecek. Herkes düşünecek - onun hakkında bir şaka, daha da yüksek sesle gülmeye başlayacaklar, ama o değil ... Herkes gittiğinde en son gülecek. Aptallıklarına ve kendi zekalarına hayran kaldılar.

arkadas2.jpg

BAŞAK BURCU: BİLİMSEL ŞAKALAR ONLARIN İŞİ

Başak iyi şaka yapmayı sever. Özellikle bilimde. Şakalarının bir kahkaha patlamasına yol açmasından hoşlanırlar. Böylece özgüvenlerini arttırırlar.

Fıkraları akıl almaz ayrıntılarla anlatmaktan, değersiz ayrıntılar üzerinde durmaktan hoşlanırlar, ne hakkında olduğunu hatırlamak için genellikle fıkranın başına dönerler... Sonuç olarak, sabırlı dinleyiciler fıkrayı kendileri bitirecek, uzunluğunu kısaltacak ve sabırsız dinleyiciler en başından gülün. Anlaşılabilirler.

arkadas.jpg

OĞLAK BURCU: ALEV ALEV ŞAKALARI İLE DİKKAT ÇEKERLER

Oğlak hala o şakacı. Şakaları alev alev. Herhangi bir iyi şakayı hatırlayabilir ve zevkle tekrar anlatabilir.

Şaka yapmada ustadır. Çok hafif ve sanatsal çıkıyor. Yüz ifadeleri ve jestleri benzersizdir. Oğlak'ın şakaları, gerçek mizah uzmanları için gerçek bir zevktir.

arkadas1.jpg

KOVA BURCU: ŞAKALARI OLDUKÇA ORJİNALDİR

Akvaryumlar entelektüel olarak şaka yapmayı severler ve kendileri de iyi ve orijinal şakaları severler.

İyiliğin kötülüğü cezalandırdığı ve dostluğun her şeyi fethettiği fantastik mizah memnuniyetle karşılanır. Örneğin, 4 silahşör hakkında şakalar. Ayrıca uçan daireler ve aptal insansılar hakkında da konuşabilirsiniz. Onlar olmasa da gülebilirsin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN