Ortalık fena karışacak! 'Reza Zarrab ile Hadise aşk yaşıyor' diyen Seren Serengil bakın kimi şahit gösterdi.. Ebru çıldıracak

Ortalık fena karışacak! 'Reza Zarrab ile Hadise aşk yaşıyor' diyen Seren Serengil bakın kimi şahit gösterdi.. Ebru çıldıracak

Seren Serengil ve Hadise arasında ipler iyice geriliyor. Ortalık bu sefer fena karışacak. Reza Zarrab'la aşk yaşadığını iddia eden Seren Serengil, Hadise'nin şikayeti üzerine adliyede ifade verdi. İfadesi alınan Serengil, adliye çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Süreçle ilgili önemli açıklamalarda bulunan Seren Serengil, öyle bir ismi şahit gösterdi ki duyanlar şaştı kaldı. Ebru sakın duymasın! Bakın neler oluyor?

Magazin dünyası bu olayla sarsıldı. Reza Zarrab'la aşk yaşadığı iddia eden Seren Serengil, Hadise'nin şikayeti üzerine adliyeye ifade vermeye gitti. İfadesi alınan Serengil, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ortalık fena karışacak. 'Reza Zarrab ile Hadise aşk yaşıyor' diyen Seren Serengil bakın kimi şahit gösterdi...

ADLİYEYE İFADE VERMEYE GİTTİ

Ünlü sunucu Seren Serengil, şarkıcı Hadise'nin kendisi hakkında şikayette bulunması üzerine Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek ifade verdi. 3 saat boyunca Savcılıkta bulunan Serengil, çıkışta gazetecilerin sorularını cevapladı. Söyledikleriyle deprem etkisi yarattı.

dfvfvd-1.jpg

ÖYLE BİR İSMİ ŞAHİT GÖSTERDİ Kİ...

3 saatlik işlemlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Seren Serengil, "Hadise suç duyurusunda bulunmuş, biz de tanıklarımızın isimlerini verdik. Reza Zarrab'la yaşadığı yasak aşkla alakalı vermiş. Biz de Reza beyin eski avukatı, Ebru Gündeş'in avukatı ve Ebru Gündeş'i şahit olarak gösterdik. Teşekkürler" ifadelerini kullandı.

dfvfdvdf-2.jpg

NELER OLMUŞTU?

Seren Serengil, Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'le evli olduğu dönemde Hadise ile yasak aşk yaşadığını iddia etmişti. Gündeş ile Zarrab'ın boşanma dilekçesini canlı yayında okuyan Serengil, Zarrab'ın Hadise ile yaşadığı yasak aşkı itiraf ettiğini söylemişti.

DİLEKÇEYİ BİZZAT KENDİSİ OKUDU

Dilekçede ise şu ifadeler yer aldı:

"Davalı, taraf bakıcıya müvekkilimin de tanıdığı bir kadınla gönül ilişkisi yaşadığını itiraf etmiş. Bakıcı da bu durumu müvekkile iletmiştir. Müvekkil önceleri bu söylemlere itibar etmemiş ancak 2021 yılı şubat ayında Amerika'dan Türkiye'ye döndükten sonra birçok kişi tarafından aynı söylemler tekrarlanmış. Hatta bu kadının davalı tarafın yanında uzun süreli kaldığı da söylenmiştir."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN