Oyuncu Demet Akbağ'dan yeni proje! Dizi kadrosu şimdiden alkışı aldı: Bomba gibi yeni dizi geliyor

Oyuncu Demet Akbağ'dan yeni proje! Dizi kadrosu şimdiden alkışı aldı: Bomba gibi yeni dizi geliyor

Sinema ekranlarının güler yüzlü oyuncusu Demet Akbağ, yeni projesini duyurdu. Yeni projesi için hazırlıkların sürdüğü günlerde, dizi kadrosunu paylaştı. Şimdiden oldukça beğenilen kadrosuyla birlikte, projesi ekranlara bomba gibi düşecek. İşte tüm detaylar...

Türk televizyon tarihinde ismini başarıyla duyuran Demet Akbağ, yeni projesiyle gündeme gelmeyi başardı. Ekranların sevilen oyuncusu dizisi ile birlikte televizyon ekranlarında yeniden yer alacak. Uzun süredir ekranlarda görülmeyen güler yüzlü oyuncu, kadrosu ve dizinin konusuyla ön plana çıkıyor. Ekranlara, Show TV projesi ile dönmeye hazırlanan Akbağ, rol arkadaşlarıyla seyircinin dikkatini çekti.

YENİ PROJENİN KADROSU

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Demet Akbağ, yeni projesini imzaladı. Kadrosunda yer aldığı dizide rol arkadaşları; Özge Özpirinçci, Metin Akdülger ve Necip Memili olacak. Show TV ekranlarında yer alacak Sandık Kokusu isimli dizide yer alacak olan Akbağ, Filiz karakterine hayat verecek.

demet-akbag-antalya-altin-portakal-film-16380975-5674-amp.jpg

DİZİDE ÜNLÜ İSİMLERİN CANLANDIRDIĞI KARAKTERLER

Show TV ekranlarında yayınlanacak dizide, Demet Akbağ'nın rol arkadaşları olacan Özge Özpirinci, Metin Akdülger ve Necip Memili ile eğlence dolu vakitler geçirecek. Kadrosunda yer alan ünlü isimlerden; Özge Özpirinçci 'Karsu' rolüne ve Necip Memili 'Reha' karakterini canlandıracak.

DEMET AKBAĞ KARİYERİ NASIL BAŞLADI?

Ekranlardan uzun süre boyunca ayrı kalan Demet Akbağ, 1960 yılında Denizli'de dünyaya gelmiştir. Oyunculuk kariyeri boyunca, basamakları adım adım çıkarak yükselmeyi başardı.

Oyunculuk performansı ile sürekli adından bahsettiren güler yüzlü oyuncu, mesleğine amatör tiyatro ile başladı. Sinemada ilk defa, 1986 yıında yer alan Akbağ, Zeki Ökten'in Davacı isimli filminde oynadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN