Oyuncu Erkan Petekkaya'nın acı günü: Babası vefat etti

Oyuncu Erkan Petekkaya'nın acı günü: Babası vefat etti

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın babası Akın Petekkaya hayatını kaybetti. Oyuncu, babasının vefat haberini sosyal medya hesabından duyurdu. Gönderiye Petekkaya'nın hayranları ve sanat camiasından pek çok isim başsağlığı mesajı paylaştı.

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya'nın babası Akın Petekkaya bu sabah yaşamını yitirdi. Akın Petekkaya'nın cenazesi Beykoz ilçesinin Kavacık Mahallesindeki Görele Mahallesi Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Görele Mezarlığı'na defnedilecek.

Erken Petekkaya, babasının ölüm haberini sosyal medya hesabından duyurdu.

petekkaya.jpg

Cenaze bilgilerinin de paylaşıldığı gönderiye, Petekkaya'nın hayranları ve oyuncu Levent Özdilek, gazeteci Güneri Cıvaoğlu, oyuncu Emre Kınay, oyuncu İsmail Hacıoğlu, sanatçı Emel Sayın gibi pek çok ünlü isim yorum yazarak başsağlığı dileğinde bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN