Oyunculuğu bırakıp ABD'de tır şoförlüğü yapmaya başlamıştı! Tolga Karel herkesi ters köşe yaptı: Ekranlara geri dönüyor

Oyunculuğu bırakıp ABD'de tır şoförlüğü yapmaya başlamıştı! Tolga Karel herkesi ters köşe yaptı: Ekranlara geri dönüyor

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Yaprak Dökümü' adlı dizide 'Oğuz Ayhan" karakteriyle yıldızı parlayan ancak 2016 yılında ABD'ye yerleşen ve o tarihten beri ABD'de yaşayan ünlü isim Tolga Karel, oyunculuğa geri döneceğini açıklayarak herkesi şaşırttı.

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Yaprak Dökümü' adlı dizide 'Oğuz Ayhan" karakteriyle yıldızı parlayan ancak 2016 yılında ABD'ye yerleşen ve o tarihten beri ABD'de yaşayan ünlü isim Tolga Karel, geçtiğimiz günlerde "çok yakın zamanda evlerinize konuk olacağım" paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü oyuncudan sürpriz bir hamle geldi.

2006-2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan reyting rekortmeni 'Yaprak Dökümü' adlı dizide 'Oğuz Ayhan" karakterini canlandıran, ancak daha sonrasında oyunculuğu bıraktığını açıklayarak hayranlarını üzüntüye boğan Tolga Karel, herkesi şaşırtan bir paylaşıma imza attı.

OYUNCULUĞA GERİ DÖNDÜ

Kanal D'nin unutulmaz yapımlarından Yaprak Dökümü adlı dizide Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Gökçe Bahadır, Deniz Çakır ve Fahriye Evcen gibi ünlü isimlerle beraber rol alan ve dizideki performansı sayesinde yıldızı parlayan Tolga Karel, oyunculuğa geri dönme kararı aldı.

Yaprak Dökümü'nün sona ermesinin ardından 20102-2013 yılları arasında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan "Kanıt" adlı dizide rol alarak 'Yaman' karakterini canlandıran Tolga Karel, 2014 yılında Acun Ilıcalı'nın sunumuyla ekranlara gelen "Survivor Ünlüler-Gönüllüler" takımında yer almıştı.

Tolga Karel, ABD dönüşü gözaltına alındı

TIR ŞÖFÖRLÜĞÜ YAPMAYA BAŞLAMIŞTI

2016 yılında Beylerbeyi'ndeki evini satıp ABD'ye yerleşme kararı alan Tolga Karel, kurduğu sağlık turizmi şirketi iflas edince eşinin ailesinin Illinois eyaletindeki evine taşınmış ve 2018'de aylık 8 bin dolara TIR şoförlüğü yapmaya başlamıştı.

Cebindeki 83 dolar ile TIR şoförlüğüne başladığını açıklayan Tolga Karel, son dönemde Amerika'da filo sahibi olduğunu belirtmişti.

"EN KÖTÜ FİLM" SEÇİLEN FİLMDE ROL ALMIŞTI

Ünlü isim son olarak ise 2015 yılında vizyona giren "Kod Adı: K.O.Z." adlı filmde rol almıştı. Tolga Karel'in rol aldığı bu film, IMDb sıralamasında 10 üzerinden 1,5 puan alarak sinema tarihinin gelmiş geçmiş en kötü filmi seçilmişti.

tol.jpg

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla sürpriz bir paylaşıma imza atan Tolga Karel, hayranlarına müjdeli haberi vererek "Çok Uzun zamandır güncel bir Fotoğraf paylaşmadığımı farkettim gözden uzak olan gönülden de uzak olur derler . Ama neyseki çok yakın zamanda evlerinize konuk olucam. Özlem bitecek hepinizi çok seviyorum" demişti.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Ünlü oyuncu, TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan ve başrollerinde Yiğit Özşener, Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya ve Berk Cankat gibi başarılı oyuncuların yer alacağı 'Sıfırıncı Gün' adlı dizide rol alacağını açıkladı.

Ekran görüntüsü 2022-12-12 145735

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan ünlü isim, "5 yıl sonra geri dönüş. Umarım karakterimi beğenirsin. Harika bir ekiple çalışmak benim için gerçekten onur verici" dedi.

Kanalın sahibi Acun Ilıcalı'ya da teşekkür eden Tolga Karel, "Büyük patron iyi iş çıkardı" açıklamasında bulundu.

TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün'ün çekimleri başladı! Sıfırıncı Gün'de Engin Öztürk, Aybüke Pusat,

SIFIRINCI GÜN KONUSU

Başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Sarp Akkaya ve Berk Cankat gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Sıfırıncı Gün'ün konusu da merak ediliyor.

Uluslararası polisiye ve suç odaklı bir dizi olmasıyla dikkat çeken Sıfırıncı Gün dizisi, Amerika Birleşik Devletleri Miami'den Arnavutluk'a pek çok bölgede yapılacak çekimler ile izleyicinin adeta nefesini kesmeyi hedefliyor.

Dizi suç çeteleri ve polis arasındaki nefes kesen aksiyon hikâyesini konu alacak.

TV8'in Yeni Dizisi Sıfırıncı Gün Hakkında Tüm Bilgiler: Sıfırıncı Gün Dizisi Konusu Nedir, Oyuncuları Kimdir?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN