Oyunu kullanan Demet Akbağ sinirlerine hakim olamadı! "O kadar antipatiksiniz ki... Yazık"

Oyunu kullanan Demet Akbağ sinirlerine hakim olamadı! "O kadar antipatiksiniz ki... Yazık"

Geçtiğimiz aylarda tiyatro sahnelerine geri dönerek 'Aydınlıkevler' adlı oyunda rol alan usta oyuncu Demet Akbağ, oyunu kullanmak için sandık başına gitti. Usta oyuncu oy kullandığı okulda sinirlerine hakim olamadı.

Türkiye yeni cumhurbaşkanını seçmek için sandık başına gitti. Geçtiğimiz aylarda 15 yıl sonra sahnelere geri dönerek adından söz ettiren Demet Akbağ, Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokuluna giderek oyunu kullandı. Usta sanatçının gergin anları sosyal medyada gündem oldu.

Son olarak Temmuz ayında "Demet Akbağ ile Güldürme Beni" adlı komedi programıyla Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, geçtiğimiz aylarda ise 15 yıllık aranın ardından sahnelere geri dönme kararı alarak Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan, Serdar Biliş tarafından yönetilen 'Aydınlıkevler' adlı tiyatro oyunuyla sahnelere geri dönen usta sanatçı Demet Akbağ, cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda oyunu kullanmak için sandık başına gitti. Usta sanatçının gergin anları sosyal medyanın gündemine oturdu.

Demet Akbağ, oyunu kullanmak için Beşiktaş Tevfik Fikret İlkokuluna gitti. Saat 11.00 sıralarında okula giden usta oyuncu, 1063 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Akbağ, sandık görevlilerine kolay gelsin dileklerinde bulundu. Akbağ'ın oy kullanım sonrasında gazeteci ile tartışan bir kadın ile diyaloğa girdiği görüldü.

"O KADAR ANTİPATİKSİNİZ Kİ... YAZIK"

Akbağ'ın kadına "O kadar antipatiksiniz ki... Yazık" dediği duyulurken buna karşın kadının "Tamam, siz çok sempatiksiniz maşallah" dediği duyuldu. Bunun üzerine Akbağ, "Evet, çok şükür sizin gibi olmadım hiçbir zaman" şeklinde yanıt verdi.

"BENLE İLGİSİ YOK"

Sonrasında gazetecilere durumu anlatan Akbağ, “Yok ya. Olayın benle ilgisi yok. Sizleri sevmiyormuş hanımefendi. Hanımefendi sizleri, kameraları görünce rahatsız oluyormuş” dedi. Akbağ, daha sonra okuldan ayrıldı. Akbağ'ın gergin anları kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN