Özge Özpirinçci'nin acı günü

Özge Özpirinçci'nin acı günü

Ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden babası Kadri Emrah Özpirinçci'nin ölüm haberiyle sarsıldı. Merhumun cenazesi cumartesi günü İstanbul'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Oyuncu Özge Özpirinçci'nin babası Kadri Emrah Özpirinçci hayatını kaybetti. Kadri Emrah Özpirinçci'nin bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiği öğrenildi. Özpirinçci'nin kesin ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor.

CUMARTESİ GÜNÜ DEFNEDİLECEK

Kadri Emrah Özpirinçci'nin cenazesi, cumartesi günü Üsküdar Şakirin Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

basliksiz-2.jpg

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

Özge Özpirinçci, 1 Nisan 1985 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul ve ortaokulu İstanbul'da bitirdikten sonra lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde okudu. Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri Bölümünden 2008 yılında mezun oldu. Annesi İngilizce öğretmenidir.

Özge Özpirinçci, ilk olarak, Kanal D'de yayımlanan "Cesaretin Var Mı Aşka" ve "Kavak Yelleri" adlı dizilerde oynadı. Kanal D'de yayımlanan Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada'yı canlandırdı. Bu dizide beş bölüm oynadı.

2009-2010 yılları arasında Show TV'de yayınlanan duygusal, dram, gençlik türündeki dizisi "Melekler Korusun" adlı dizide İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri oynadı.

2015'te gerçekleştirilen 42. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Komedi Oyuncusu Ödülü'nü kazandı. 2017-2020 yılları arası FOX'ta yayınlanan Kadın dizisinde başrol olan iki çocuk annesi Bahar Çeşmeli karakterini canlandırdı. Bu rol ile 45. Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN