Pahalı diye alamayanlar şimdi kapışacak! A101 Robot süpürgede büyük indirim: İsteyenlere taksit de yapılacak

Pahalı diye alamayanlar şimdi kapışacak! A101 Robot süpürgede büyük indirim: İsteyenlere taksit de yapılacak

Son zamanların en popüler ev gereçlerinden biri olan robot süpürgeler her geçen gün daha pahalı bir hal alıyor. Lakin pahalı diye alamayanlar şimdi A101’den Harun kapış kapış almak için sıraya girecek. Üstelik farklı taksit seçenekleriyle daha rahat alınabilecek. İşte detaylar…

Elektrikli süpürgeler, son zamanlarda ciddi derecede ilgi görmeye başladı. Öyle ki birçok güvenilir teknolojik üretim yapan marka farklı özelliklerde robot süpürge çıkarmaya başladı. Lakin piyasadaki fiyatlar tırmanışa geçtiği için herkes elektrikli süpürge alamazken A101’in kampanyası kapıda kuyruk oluşturacak gibi görünüyor. Büyük indirimle Dreame Vacuum Mop D9 robot süpürge A101’e geliyor.

A101’DE ROBOT SÜPÜRGE KAMPANYASI

LOG’ta yer alan habere göre, söz konusu Dreame Vacuum Mop D9 robot süpürge, piyasadaki fiyat performans ürünlerden biridir. Eğer siz de bir robot süpürge almayı düşünüyor ve tercihinizi bu markadan yana yapacaksanız A101’in sunduğu indirimli fiyattan faydalanabilirsiniz. A101’in Alıcılara sunduğu fiyat ise 9 bin 99 TL olarak karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda alıcılar kredi kartına 4 taksit fırsatıyla bu ürünü alabiliyor.

yeni-proje-57.jpg

DREAME VACUUM MOP D9 ROBOT SÜPÜRGE ÖZELLİKLERİ

A101’de İndirimli olarak satışa sunulan bu robot süpürge oda oda bölerek belirli alan temizliği yapabiliyor. 3.000 Pa Vcuum emiş gücüne sahip olmasının yanı sıra bir çok farklı temizlik modunda da kullanılabiliyor. Öte yandan kullanıcılar sanal duvar özelliği sayesinde sınırlandırılmış alan oluşturabiliyorlar. Robot süpürgenin toz hanesi 570 ml iken su haznesi ise 270 ml’den oluşuyor. Bu özellikleriyle hem süpürge hem paspas yapabilen robot süpürge planlı temizlik yapabilmek için de ayarlanabiliyor. Şarjı bittiği takdirde kendi başına istasyona dönen süpürge, daha sonra kaldığı yerden temizliğine devam ediyor. 5.200 mAh pil kapasitesi olmasının yanı sıra aralıksız 2,5 saatlik bir kullanım süresi sunuyor. Öte yandan Xiaomi Mi Home uygulamasıyla uyumlu şekilde çalışıyor. Ayrıca rota belirliyor, odaları dahil ediyor ve engelleri işaretliyor. Türkçe dil desteğine sahip olmaması dışında hem iOS hem de Android’li akıllı telefonlara destek veriyor. Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler; tamamen veya kısmen LOG’un yazılı izni olmadıkça kaynak gösterilerek veya alıntı yapılarak dahi kullanılamaz, çoğaltılamaz ve değiştirilemez. Detaylı bilgi için http://www.log.com.tr/yasal-uyari-ve-kullanim-sartlari

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN