Parayı futboldan değil dönerden kırdı! Eski Galatasaraylı Podolski şimdi döner ustası: Kazandığı para dudak uçuklattı

Galatasaray’ın eski futbolcusu Lucas Podolski, arayı futboldan değil resmen dönerden kırdı! Podolski’nin o hallerini görenler şaşkına döndü. Dönerin başına geçti ve maharetlerini gösterdi. Kazandığı para ise duyanların dudağını uçuklattı. İşte detaylar…

Galatasaray'da 2015-2017 yıllarında forma giyen Alman futbolcu Lucas Podolski, Almanya'da bir döner zinciri ve dondurma markası kurdu. Dönerin başında verdiği pozları görenleri şaşırtırken gıda sektöründe hızını kesmeden ilerlemeye devam ettiği öğrenildi. Serveti ise dudak uçuklatır cinsten desek yeridir.

yeni-proje-3-003.jpg

2018’DEN BERİ BU SEKTÖRDE

Cumhuriyet’te yer alan habere göre, ilk kez 2018 senesinde Almanya’nın kuzey doğusunda kebap dükkanı açan Podolski, “Mangal Dünyası” markasının ülke genelinde 30’a yakın şubesini açtı. Dünyaca ünlü futbolcunun hali hazırda servetinin ise 180 milyon sterlini (7 milyar 13 milyon 299 bin TL) bulduğu belirtiliyor.

yeni-proje-2-002.jpg

Milyonlarca liralık serveti olan Podolski’nin söz konusu bu servetinin içinde futbol hayatında kazandığı para olduğu da bildiriliyor. Şimdilerde ise Polonya ekibi Gornik Zabrze'de üçüncü sezonunu yaşıyor.

yeni-proje-1-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN