Parmağınızın boyutu kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte parmak boyutuna göre karakter analizi yapan kişilik testi

Parmağınızın boyutu kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte parmak boyutuna göre karakter analizi yapan kişilik testi

Parmak uzunluğunuz kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarabilir. İşaret ve yüzük parmağınızın uzunluğunun kişiliğiniz hakkında ne söylediğini öğrenmek için haberimize göz atın. İşte karakter analizi yapan kişilik testi.

Parmaklarınızın uzunluğu, bir kişinin kişiliğini incelemek için harika bir özelliktir. Bilim adamları, parmak uzunluğu ve kişilik arasındaki bağlantılar üzerine yaptıkları araştırmalar sırasında, Yüzük parmakları İşaret parmaklarından daha uzun olan kadın ve erkeklerin bulmacalar, zeka oyunları, matematik, Rubik küpü ve dayanıklılık sporlarında başarılı olduklarını bulmuşlardır. Hepsi değil ama Yüzük parmakları daha uzun olan çoğu insan bilim adamı, mühendis ve asker olma eğilimindedir. Parmağınızın uzunluğu kişiliğiniz hakkında bilmediğiniz özellikleri açığa çıkarabilir. Öğrenmek için okumaya devam edin.

PARMAK UZUNLUĞU KİŞİLİĞİNİZ HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

1-001.jpg

1. İŞARET PARMAĞI YÜZÜK PARMAĞINDAN DAHA UZUN

İşaret parmağınız Yüzük parmağınızdan daha uzunsa, her durumda kontrolü hızlı bir şekilde üstlenen bir lidersiniz. Öncülük etme konusunda parlayan, kendine güvenen ve becerikli bir insansınız. Ayrıca becerikli ve tavsiye verme konusunda oldukça iyisiniz. Dengeli birisin. Bir hevesle karar verecek türden değilsin. Analitik, hedef odaklı ve ileri görüşlü bir insansınız. İnsanlar doğru cevaplar için sana bakıyor. Sizi takip eden insanlar üzerinde genellikle büyük bir etkisi olduğu için eylemlerinize karşı oldukça ihtiyatlısınız.

2-001.jpg

2. İŞARET PARMAĞI VE YÜZÜK PARMAĞI AYNI UZUNLUKTA

İşaret parmağınız ve Yüzük parmağınız aynı uzunluktaysa dengeli bir hayat süren bir insansınız demektir. Sevecen, sadık, nazik ve iyi organize edilmiş bir bireysiniz. İyi bir dinleyici olarak da bilinen sıcak bir hava veriyorsunuz. Başkalarına yardım etmekten ve onların sorunlarını dinlemekten zevk alırsınız. Diğerleri sizin yanınızda rahat, tanınmış ve takdir edilmiş hissederler. Çoğunlukla barışçıl enerjide bulunursunuz. İnsanlar da size çekilir ve çoğunlukla en derin sırlarıyla size güvenir.

3-001.jpg

3. YÜZÜK PARMAĞI İŞARET PARMAĞINDAN DAHA UZUN

Yüzük parmağınız İşaret parmağınızdan uzunsa özgüveniniz yüksek demektir. Olaylara pragmatik ve rasyonel bir yaklaşımla liderlik eden çok hesaplı bir insansınız. Stratejik bir zihnin var. Bir şeye takılıp kalmıyorsunuz. Bir sorun veya engel sizi nadiren caydırır. İlk çözüm başarısız olursa, genellikle bir yedekleme planınız veya alternatif bir çözümünüz vardır. Ayrıca çekici bir kişiliğiniz var ve karşı cins arasında oldukça popülersiniz. Merhametli bir yapıya sahipsin. Araştırmalar, yüzük parmağı işaret parmağından daha uzun olan erkeklerin hoş ve cana yakın bir yapıya sahip olduğunu buldu.

KİŞİLİK ÖZELLİKLERİNİZİ KEŞFETMEKTEN KEYİF ALDINIZ MI?

Temel ile başlamak için, başparmak, işaret parmağı, orta parmak, yüzük parmağı ve serçe parmak ile başlayan elimizin anatomisini anlarız. Biyolojik olarak konuşursak, yüksek testosteron seviyeleri daha kısa bir işaret parmağı ile bağlantılıdır. Bu, rahimdeki bir fetüs olarak daha fazla miktarda testosterona maruz kaldığınız anlamına gelir. Psikolojik araştırmalar parmağınızın uzunluğunun kişiliğiniz hakkında birkaç sürpriz ortaya çıkardığını göstermiştir. İşaret parmağınızın ve yüzük parmağınızın uzunluğunun kişiliğiniz hakkında neler gösterdiğini bize bildirin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN