Pelin Karahan Düğünde Gelini Sönük Bıraktı! Bakın Düğünde Ne Giydi? Bakan Bir Daha Baktı

Pelin Karahan Düğünde Gelini Sönük Bıraktı! Bakın Düğünde Ne Giydi?  Bakan Bir Daha Baktı

Ünlü oyuncu Pelin Karahan yurt dışında rol arkadaşlarının düğüne katıldı. Düğünde cesur bir elbise giyen Karahan o anlarını sosyal medya hesabından yayınladı. Güzelliği ile düğünde dikkatleri üzerine çeken Pelin Karahan bakın neler paylaştı?

Güzelliği ve oyunculuğu ile herkesin hayranlık duyduğu oyuncu Pelin Karahan, yakına arkadaşlarının düğününde yine kendine hayran bıraktı. Anne olduktan sonra dizi sektörüne uzun bir süre ara veren Karahan, anne olmasına rağmen hala forumunu korumaya devam ediyor. Katıldığı bir düğünde güzelliği ile dikkat çeken Karahan bakın nasıl bir elbise tercih etti?

pelinnn.jpg

PELİHN KARAHAN'DAN DİKKAT ÇEKEN POZLAR

37 yaşındaki Oyuncu Pelin Karahan, eşi ile beraber meslektaşları Serkan Çayoğlu ile Özge Gürel’in düğününe katıldı. Yurt dışında yapılan düğün masal gibi yorumları alırken, gelinin giydiği derin yırtmaçlı gelinlik dikkat çekti.

pelinkarahan.jpg

GELİNİN YANINDA SÖNÜK KALDI

Gelin Özge Gürel sıra dışı gelinliği ile beğeni toparken, arkadaşı Pelin Karahan'da derin yırtmacı ile düğünde herkesi büyüledi. Karahan, yakın dostlarının düğünde doya doya eğlenirken o anlarını da sosyal medya hesabından yayınladı. Paylaşımlarıyla beğeni yağmuruna tutulan Karahan, boy boy pozlar verdi. Arkadaşı Öze Gürel ile fotoğraf çekip yayınlayan Karahan, o fotoğraf "Çok" notu ve kalp emojisi ile sosyal medyadan takipçilerine yayınladı.,

pelinkarahan-1.jpg

İTALYA'DA ROMANTİK POZLAR

Pelin Karahan, hem rol arkadaşı hem de damat Serkan Çayoğlu ile de bir karesini paylaştı. Mutluluğu gözlerinden okunan Güzel oyuncu gittiği İtalya'da romantik düğün ortamında romantik anlar yaşadı. Düğünden bol bol kare yayınlayan Karahan yine sevenlerinden tam not aldı.

pelinkarahan-2.jpg

GELİN VE DAMAT DİZİ SETİNDE TANIŞIP EVLENDİ

Gelin ve damat ise merak konusu oldu. Serkan Çayoğlu ve Özge Gürel çifti, 2015 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlamıştı. Yedi yıldır birlikte olan çift, geçtiğimiz ay Almanya’nın Karlsruhe kentinde kıyılan nikahla evlenmişlerdi.

PELİN KARAHAN KİMDİR?

Kaval Yelleri gençlik dizisi ile hayatımıza giren Pelin Karahan, dizide yıldızı parlayan isimlerden biri. Diziden sonra proje teklifleri alan oyuncu, Muhteşem Yüzyıl gibi çok sayıda izlenen dizilerde yer aldı. 2 defa evlenen Karahan'ın 1 çocuğu vardır. 37 yaşındaki oyuncu şu an 2014 yılından beri Bedri Güntay şle evlidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN