Perşembe gününün en şanssızı o burç! Özellikle çiftlerin bugün çok dikkatli olması gerekiyor...

Perşembe gününün en şanssızı o burç! Özellikle çiftlerin bugün çok dikkatli olması gerekiyor...

30 Haziran Perşembe günü özellikle koçlara, boğalara, aslanlara, yengeçlere çok önemli tavsiyeler var. Birde bugün işyerinde yeni bir yöne doğru evrilecek olan ikizlere önemli bir uyarı var. Başaklara, yaylara , oğlaklara ve kovalara ise harekete geçmesi tavsiye ediliyor. İşte günün en kötü haberini alan burç....

KOÇ : ACELE ETMEYİN

İş yerindeki harika proje arkadaşlarınızdan yararlanıyorsunuz, ancak yıldızlar, işleri dengelemek adına, başarınızla ilgilenmeyen bazı insanları da bir araya getirmiş gibi görünüyor.

Bugün ve sonraki günlerde bu sularda gezinmeniz gerekecek ve görünüşe göre adımlarınızı atarken ne kadar az acele ederseniz, zirveye çıkma şansınız o kadar artıyor.

BOĞA : ZAMANINIZI BOŞA HARCAMAMAYA DİKKAT EDİN

Görünüşe göre mahremiyete ve yakınlığa çok değer veriyorsunuz ve ilişkinizde bunu arzuluyorsunuz. Belki de son zamanlarda istediğiniz ilgiyi göremediniz ve şimdi partnerinizin dikkatini çekmek için harekete geçmeye çalışıyorsunuz.

İşlerin nasıl çözüleceğini görmek ilginç olacak, özellikle de kendiniz için fazla boş zamanınız olmadığını hesaba katarsak.

İKİZLER : İŞYERİNDE BİR YÖN DEĞİŞİKLİĞİ SİZİ BEKLİYOR

İş yerindeki bir yön değişikliği, sizi bunaltacak küçük görevlerle birlikte gelecek. Doğru planlama olmadan muhtemelen stres altında kalacaksınız ve işleri bitiremeyeceksiniz.

Tüm bilgileri toplamak için biraz zaman ayırın ve yapmanız gerekenleri görün, ardından işe başlayın ama molalarınızı da unutmayın.

burclar1.jpg

YENGEÇ : HAYALLERİNİZİ GERÇEKLEŞTİRMENİZ İÇİN ÇALIŞMANIZ GEREKİYOR

Bu perşembe tamamen hayal kurmak ve umutlarınızı gerçekleştirmekle geçecek. Ama ne kadar ilgi görürseniz görün, sonunda onları gerçekleştirmek için çalışmak size kalmış.

Bunu, daha iyi bir motivasyona sahip olma fikrini takip ederek, görünüşünüzde veya yaşam tarzınızda bir şeyi değiştirmeye özeniyorsunuz.

ASLAN : KENDİNİZE ZAMAN TANIMALISINIZ

Akrabalarınızla aynı frekansta değilsiniz ve bu kolayca fark edilecek. Neyin değiştiğini ve düşüncenizin geleneksel aile kalıplarından nasıl ayrıldığını keşfetmek için kendinize biraz zaman tanımalısınız.

Bunu yaparsanız, gelecekte argümanlarınızı daha iyi destekleyebilecek ve dikkatiniz dağılmış ve kafanız karışmış gibi görünmeyeceksiniz.

BAŞAK : DENEYİMLER İÇİN HARİKA BİR GÜN

Bu perşembe, kendinizden daha genç insanlarla bağlantı kurmak ve onların deneyimlerinden hayat dersleri almak için harika bir gün.

"Yürümeye yeni başlayan bir çocuk size ne öğretebilir" diye düşünebilirsiniz. Ancak küçüklerle birlikteyken kendi davranış ve motivasyonlarınıza dair edinebileceğiniz içsel sezgiye şaşıracaksınız.

burclar2.jpg

TERAZİ : AKRANLARINIZLA BAĞLANTI KURMAK İÇİN HAREKETE GEÇMELİSİNİZ

Akranlarınızla bağlantı kurmak için harika bir gün. Ancak onlarlayken yetersiz olduğunuzu, yetenekli olmadığınızı veya yeterince çalışkan olmadığınızı hissedebilirsiniz.

Kendinizi çok eleştiriyorsunuz ve bunu başkalarına bakarak yapıyorsunuz. Bu da benliğiniz için pek sağlıklı değil. Bu aynı zamanda içinizde gizli bir saldırganlık yaratabilir ve doğuştan gelen çekiciliğinizi azaltabilir.

AKREP : ÇİFT AKREPLERE BUGÜN HAYAT ZOR OLACAK

Bu perşembe bir çiftler için hayat zor, özellikle de kimse uzlaşmaya yanaşmadığı zamanlarda.

İster sıradan faaliyetlerle ister daha uzun vadeli eylemlerle ilgili olsun, kararlar bir çift olarak alınmalı ve en iyi çözüme ancak bu şekilde ulaşacağınız konusunda kendinizi uyarılmış saymalısınız. Neyse ki, gün sona ererken daha uyumlu olacaksınız.

YAY : ÖNCE AMACINIZDAN EMİN OLUN SONRA DA ÇALIŞMAYA KOYULUN

Bugün daha büyük bir amaç için çalışmalısınız ama buna nasıl ulaşacağınızdan pek emin değilsiniz. Belki de başından beri imkanlarınızın çok ötesinde düşünüyorsunuz ve her şeyi teker teker halletmelisiniz.

Bazı Yaylar, amacı için ilerlemeye başlamadan önce bilgi sahibi olmayı, biraz araştırma yapmayı ve böylece daha rahat hissetmeyi başaracaklar.

burclar3.jpg

OĞLAK : ÇOK FAZLA PROBLEM ÇÖZMENİZ GEREKİYOR

Bugün çözmeye uğraştığınız herhangi bir kişisel sorununuz yok, ancak sizi aylarca yerinde tutmaya yetecek kadar problem çözmeniz gerekecek.

Etrafınızdakilerin duygularıyla çok uyumlusunuz ve karşılığında hiçbir şey istemeden onlara yardım etmek için elinizden geleni yapacaksınız. Başkalarının sorunları söz konusu olduğunda daha mantıklı ve hesaplı olma eğiliminde olmanız da onlara yardımcı olabilir.

KOVA : ÖĞRENDİKLERİNİZİ UYGULAMAYA KOYMAK İÇİN HARİKA BİR GÜN

Her ne kadar yeni şeyler öğrenmeye karşı daha çok ilgi duysanız da yakın zamanda öğrenmiş olabileceğiniz bir şeyi uygulamaya koymak için harika bir gün.

Kaçınılmaz olanı ertelemeye çalışıyorsunuz çünkü kendinizi yeterince güvende hissetmiyor olabilirsiniz. Çok fazla strese gerek yok, öyle görünüyor ki pratik yapmak ve daha iyi olmak için yeterli zamanınız var.

BALIK : YENİ BAŞLANGIÇLAR YAPMAK İÇİN EN UYGUN ZAMANDASINIZ

Çevrenizdeki bir şeyi veya düşünce tarzınızı değiştirmek için bazı önlemler alma ihtiyacı hissediyorsunuz ama bu perşembe gerçekten başlamak için en iyi zaman değil.

Bunu, mevcut faaliyetlerinize takılıp kaldığınız için veya gerçekten başka bir seçenek olmadığını hissettiğiniz için yapıyor olsanız da meseleyle ilgili bir durup düşünmeniz ve ardından tek bir hareket tarzı seçmeniz gerekecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN