Pınar Altuğ açtı ağzını yumdu gözünü! “Ben kimseye izin vermedim"

Pınar Altuğ açtı ağzını yumdu gözünü! “Ben kimseye izin vermedim"

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında yer alan Pınar Altuğ, yaşadığı olay karşısında sakinliğini koruyamadı. Son paylaşımı ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Altuğ, siyasi partilere tepki gösterdi. İşte Pınar Altuğ'un o isyanı…

Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Meltem karakteri ile akıllarda yer edinen ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya paylaşımları ile de adından sıkça söz ettiriyor. Yaptığı evlilik ile sık sık gündemde yer alan Altuğ mutluluğunu da her fırsatta dile getiriyor. Kendisine gelen yorumlara zaman zaman sert tepkiler veren ünlü oyuncu bu kez de siyasi partiler isyan etti. İşte Pınar Altuğ'un o isyanı…

DAHA FAZLA DAYANAMADI


Son dönemde bir tiyatro oyununda rol alan Pınar Altuğ, deprem sonrasında yaptığı dayanışma çağrıları ile de tüm dikkatleri üzerinde topladı. Yağmur Atacan ile mutlu bir evliliği bulunan Pınar Altuğ'un bir de kızı bulunuyor. Mutluluklarını gözlerden sakınmayan çift deprem felaketinde yaptığı paylaşımlarla da herkesin takdirini topladı.

pinar-altug-ailesi.jpg
Ancak Pınar Altuğ son yaptığı paylaşım ile herkesin dikkatini çekti. Siyasi partilere isyan eden ünlü oyuncu paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Ya bu KVKK var ya hani sözde bilgilerimiz kimseye verilmiyor filan! Siyasi partiler nasıl benim numaramı arayıp bana ses kaydı dinletebiliyor? Ben kimseye izin vermedim"

pinar-altug-isyan.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN