Pique'den ayrılan Shakira gönlünü bakın kime kaptırdı! O isimle aşk yaşıyor...

Pique'den ayrılan Shakira gönlünü bakın kime kaptırdı! O isimle aşk yaşıyor...

12 yıl aşk yaşadığı Pique ile olaylı şekilde ayrılık yaşayan ünlü şarkıcı Shakira'nın yeni sevgilisi belli oldu. Ünlü şarkıcının o isimle aşk yaşamaya başladığı öne sürüldü.

12 yıl birliktelik yaşadığı İspanyol devi Barcelona'nın efsane ismi Gerard Pique ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın yeni sevgilisi belli oldu. Ünlü şarkıcının yeni sevgilisi herkesi şaşırttı.

Barcelona'nın efsane ismi Pique ile 12 yıl birliktelik yaşadıktan sonra ayrılık kararı alan Kolombiyalı şarkıcı Shakira'nın Formula 1 yarışçısı Lewis Hamilton ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

İkilinin hafta sonu Barcelona'da yapılan F1 yarışının ardından kalabalık bir arkadaş gurubuyla akşam yemeğine çıkması ilişki söylentilerini doğurdu.

38 yaşındaki Lewis'in ikinci olduğu yarış sonrası, aralarında Sudan asıllı Kanadalı şarkıcı Şair Mustafa, Fai Khadra ve tabii Kolombiyalı şarkıcı Shakira ile birlikte yemeğe gittiği öğrenildi. Şair Mustafa'nın Instagram hikâyesi olarak paylaştığı fotoğrafta, Hamilton'ın kolunu Shakira'nın beline dolaması gözlerden kaçmadı. İkilinin geçtiğimiz ay da teknede birlikte görüntülenmesi aşk iddialarını güçlendirdi.

ssss

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN