Pique'den Shakira'ya olay yanıt! Kolombiyalı şarkıcı küplere binecek

Pique'den Shakira'ya olay yanıt! Kolombiyalı şarkıcı küplere binecek

Kolombiyalı sanatçı Shakira, geçtiğimiz günlerde "Out of Your League" adlı şarkısını hayranlarıyla buluşturdu. Shakira'nın şarkısı 4 gün içinde 122 milyon izlenme alırken Kolombiyalı sanatçı şarkıda eski eşi Pique'ye ağır göndermelerde bulundu. Pique ise eski eşine 'aracıyla' yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde futbola veda ettiği açıklayan İspanyol devi Barcelona'nın efsane ismi Gerard Pique ile 12 yıl birliktelik yaşadıktan sonra ayrılık kararı alan Kolombiyalı şarkıcı Shakira arasında sular durulmuyor.

Gerard Pique ve Shakira arasındaki büyük aşk, 2010 Dünya Kupası'nda başladıktan sonra dünya basınında büyük ses getirmiş, 12 yıl mutlu bir birliktelik geçiren ünlü çift geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde ayrılmıştı. Shakira ayrılığın ardından İspanyol efsaneye göndermelerde bulunurken Pique'den cevap gecikmedi.

SHAKİRA'YA OLAY YANIT

"Out of Your League" adlı şarkısını hayranlarıyla buluşturan Kolombiyalı sanatçı, şarkıda eski eşine göndermede bulundu. Pique ise Shakira'nın göndermesine 'aracıyla' yanıt verdi.

sha2.jpg

Out of Your League (Dengim Değilsin) adlı şarkı YouTube’da dört gün içinde 122 milyon izlenmeye ulaştı. Shakira, eserinde Pique'nin yeni kız arkadaşı ve kendisini saat ve araba firmalarıyla kıyaslayıp, "Bir Ferrari'yi Twingo ile değiştirdin. Bir Rolex'i Casio ile değiştirdin" demişti.

“BU SAAT ÖMÜRLÜKTÜR”

Pique ise göndermeli şarkının ardından bir spor organizasyonunda kolunda Casio marka saatle çıkmış, “Bu saat ömürlüktür” açıklamasında bulunmuştu.

16736477686884.jpg

"ARACIYLA" YANIT VERDİ

Efsane savunmacı, Shakira’nın şarkısındaki “Ferrari’den inip Twingo’ya bindin” sözlerine bir kez daha göndermede bulunarak Renault Twingo marka aracıyla video çekti. Pique'nin göndermelerine Shakira'nın vereceği yanıt ise şimdiden merak konusu oldu.

piq-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN