Shakira sessizliğini bozdu Pique'ye ateş püskürdü: Pique için kariyerimi ikinci plana attım hayatımın en karanlık dönemi

Shakira sessizliğini bozdu Pique'ye ateş püskürdü: Pique için kariyerimi ikinci plana attım hayatımın en karanlık dönemi

Barcelona'nın İspanyol yıldızı Gerrard Pique ile 12 yıl süren evliliğine nokta koyan ünlü sanatçı Shakira, eski eşine ateş püskürerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Dünyaca ünlü sanatçı Shakira, Barcelona'nın 35 yaşındaki İspanyol stoperi Gerard Pique ile 12 yıl süren ancak kısa süre önce sona eren ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Gerard Pique ve Shakira arasındaki büyük aşk, 2010 Dünya Kupası'nda başladıktan sonra dünya basınında büyük ses getirmiş, 12 yıld mutlu bir birliktelik geçiren ünlü çift geçtiğimiz aylarda olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

Biten ilişkisi hakkında ilk kez konuşan Shakira, Elle dergisinin Ekim sayısına dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

"KARİYERİMİ İKİNCİ PLANA ATTIM"

Pique için büyük fedakarlıklar yaptığını belirten Shakira, "Yaşadıklarımdan ilk kez bahsediyorum. Sessiz kaldım. Bununla ilgili konuşmak zor. Normal bir ayrılık yaşamadık çünkü. Sadece benim için değil, çocuklarım için de zordu. Çocuklarımı bu durumdan korumaya çalıştım. Çünkü onlar hayattaki en önemli varlıklarım. Okulda arkadaşlarından bir şey duyar, internette kötü habere rastlarlar ve bundan etkilenirler. Bazen bana yaşadıklarım kötü bir rüya gibi geliyor ve bir yerde uyanacağım. Ancak hayır, bu gerçek. Muhtemelen hayatımın en karanlık dönemi. Pique futbol oynamak ve şampiyonluklar kazanmak istiyordu. Onu desteklemek zorundaydım. Sırf onun için, aşk için bu fedakarlığı yaptım. Birinin bunu yapması gerekiyordu. Kariyerimi ikinci plana attım onun için" dedi.

sha2.jpg

"PARÇALANMIŞ HALDE HİSSETTİĞİM GÜNLER OLDU"

Shakira evliliğinde yaşanan sorunların müzik kariyerini nasıl etkilediği sorusuna, "Müzik benim için bir hayat kurtarıcı. Parçalanmış halde hissettiğim günler oldu ve bu günlerden sadece müzik ile sıyrılabildim. İşin gözümü çok korkuttuğu günler oldu. Sadece çocuklarıma sarılıp, yataktan çıkmak istemediğim günler... Ancak ayağa kalkıp klip çekimine veya stüdyoya gitmek zorundaydım." dedi.

"ÇOCUKLARIMLA EVE SAKLANMAKTAN BAŞKA ÇAREMİZ KALMIYOR"

Gerard Pique ile olan evliliğinin dağılmasının kendisine nasıl hissettirdiği sorusunu yanıtlayan Shakira, "Evimin önünde 7/24 kampta olan bir paparazzi grubu var. Saklanabileceğim hiçbir yer yok. Çocuklarımla eve saklanmaktan başka çaremiz kalmıyor ve bu onları gerçekten kötü etkiliyor." sözlerini sarf etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN