Pis Yedili'nin Dilkopat'ı yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler "Bu nasıl değişim" dedi!

Pis Yedili'nin Dilkopat'ı yıllar sonra ortaya çıktı! Son halini görenler "Bu nasıl değişim" dedi!

Bir döneme damga vuran Pis Yedili dizisi birbirinden renkli karakterler ile hafızlarda yer edindi. Pis Yedili'de canlandırdığı Dilkopat karakteriyle o dönem büyük çıkış yakalayan genç oyuncu Güneş Zavrak, yıllar sonra ortaya çıktı. Ekranlardan uzak olan Zavrak'ın son hali görenleri epey şaşırttı.

2011 yılında yayınlanan ve o dönem epey ses getiren Pis Yedili'nin oyuncu kadrosunda, Kadir Doğulu, Eda Ece, Ayşegül Aldinç, Halil Babür, Burak Alkaş ve Hazal Şenel gibi başarılı oyuncular yer almıştı. Pis Yedili dizisinde hayat verdiği Dilkopat karakteriyle adından söz ettiren Güneş Zavrak uzun süredir ekranlarda yer almıyor.

dilorgty.jpg

Pis Yedili dizisiyle büyük çıkış yakalayan ve sempatik halleriyle milyonların gönlünü kazanan genç oyuncu yıllar içerisindeki değişimiyle görenleri şaşırtıyor. Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Güneş Zavrak, paylaşımlarıyla dikkatleri çekiyor.

dilkol.jpg

Genç oyuncunun iddialı pozlarına, hayranları 'Bu dilkopat mı?', 'Hiç yaşlanmıyor', 'Bu nasıl bir değişim', 'Asla tanıyamadım' gibi yorumlar yaptı.

dilory.jpg

GÜNEŞ ZAVRAK KİMDİR?

Güneş Zavrak, 25 Aralık 1988 yılında Eskişehir doğumlu olan oyuncu 25 Aralık 1988'de dünyaya geldi. Zavrak, lisans eğitimini Hacettepe Spor Bilimleri Teknolojisi Bölümünde tamamladı. Zavrak, Kaybedenler Kulübü, Pis Yedili, Ayrılsak da Beraberiz, Elimi Bırakma ve Gün On4 gibi yapımlarda yer aldı.

dilkopatf.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN