Polat Alemdar'ın sağ kolundan 'Kurtlar Vadisi' açıklaması! Necati Şaşmaz müjdeyi vermişti! Heyecanlandıran açıklama!

Polat Alemdar'ın sağ kolundan 'Kurtlar Vadisi' açıklaması! Necati Şaşmaz müjdeyi vermişti! Heyecanlandıran açıklama!

'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde efsane dizinin ekranlara geri döneceğini açıklamıştı. Ünlü oyuncunun bu açıklaması dizinin hayranlarını heyecanlandırırken bu kez dizinin bir başka oyuncusundan açıklama geldi.

Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle efsaneleşen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz aylarda reyting rekortmeni dizinin ekranlara geri döneceğini açıklamıştı. Ünlü oyuncunun bu açıklaması efsane dizinin hayranlarını heyecanlandırırken bu kez dizinin bir başka ismi söz konusu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Kurtlar Vadisi' dizisinde 'Polat Alemdar' karakterine hayat vererek efsaneleşen ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz aylarda TRT ekranlarında izleyiciyle buluşan programa katılarak canlı yayında Mazhar Alanson'un sorularını yanıtlamış ve unutulmaz dizi 'Kurtlar Vadisi'nin hayranlarına müjdeli haberi vermişti.

Polat Alemdar, unutulmaz dizi hakkında "Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak." açıklamasında bulunurken bu açıklama dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Ancak aradan geçen zaman sarfında dizi hakkında bir gelişme yaşanmaması dizinin hayranlarını endişelendirdi.

Kurtlar Vadisinde son durum Yıllar sonra görüntülenen dizinin Cahiti açıkladı

Kurtlar Vadisi'nin yeniden yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu olurken dizide 'Cahit Kaya' karakterine hayat veren ve son olarak 2018 yılında vizyona giren "Direniş Karatay" adlı filmde "Aladdin Keykubad" karakterine hayat veren ünlü oyuncu Cahit Kayaoğlu "Kurtlar Vadisi" dizisi hakkında çarpıcı açıklamalara imza attı.

Milliyet'te yer alan habere göre; Uzun süre sonra objektiflere yakalanan Kayaoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak "Kurtlar Vadisi ekrana geri dönüyor" haberleri hakkında konuştu.Cahit Kayaoğlu, söz konusu konu hakkında "Henüz kesin bir durum yok, bana gelen bir şey de yok. İnsanlar istiyor, seviyor projeyi. Ben de isterim tabii ki de bakalım hayırlısı olsun" açıklamasında bulundu.

Kurtlar Vadisinde son durum Yıllar sonra görüntülenen dizinin Cahiti açıkladı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN