Müziğin efsane sesi Nükhet Duru'nun son hali üzdü! Bu sen misin?

Müziğin efsane sesi Nükhet Duru'nun son hali üzdü! Bu sen misin?

Pop müziğin en güçlü sesleri arasında yer alan yaşına rağmen güzelliği ile de dikkatleri hep üzerine çeken Nükhet Duru'nun son hali herkesi şaşkınlığa uğrattı. Uzun zamandır ekranlardan uzak duran Duru adeta başka birine döndü. Son hali sevenlerini üzdü. İşte Nükhet Duru'nun son hali.

Sesiyle popüler müziğin güçlü isimleri arasında yer alan 68 yaşındaki Nükhet Duru, son hali ile herkesi şaşırttı. Son dönemlerde ekranlarda pek görünmeyen usta sanatçı bir paylaşımla ortaya çıktı. İzmir Alaçatı'da ortaya çıkan Duru'nun fazla kilolarıyla dikkat çekti.

nukget.jpg

NÜHKET DURU'NUN ŞAŞIRTAN DEĞİŞİMİ

Bir dönem güzelliği ve sesiyle en çok merak edilen isimler arasına yer alan Nükhet Duru, uzun süredir gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Konserlerine devam eden Duru Alaçatı'da bir kahvaltı mekanında ortaya çıktı.

nukhetduru1.jpg

Aldığı kilolarla dikkat çeken Duru'nun mutlu halleri de gözden kaçmadı. Sosyal medya fenomeni Burak Altındağ'ın yaptığı paylaşımda görünen Nükhet Duru doğal haliyle poz verdi. 70 ve 80'lerde fırtınalar estiren Nükhet Duru şu an 68 yaşında.

İşte Nükhet Duru'nun son hali

nukhet-duru.jpg

NÜHKET DURU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA, NERELİDİR?

1954 yılında dünya gelen Nükhet Duru aslen Niğdelidir. 2 evlilik yapan Duru'nun ikinci eşi Ermeni asıllıdır.

nukhetduru4.jpg

Son evliliğini 1991 yılında sonlandıran Duru'nun Ermeni asıllı eski eşin Dikran Masis'tan Ege isminde bir çocuğu vardır. Oğlu şu an 34 yaşındadır. Nükhet Duru 70 ve 80'li yılların en meşhur sanatçılarından biriydi. Hala tük müziğinin parmakla gösterilen isimleri arasındadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN