Prof. Dr. Naci Görür'den kötü haber! 'Psikolojim bozuldu' diyerek duyurdu

Prof. Dr. Naci Görür'den kötü haber! 'Psikolojim bozuldu' diyerek duyurdu

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ardından yıllardır beklenen 'Büyük İstanbul Depremi' hakkında uyarılarda bulunan Prof. Dr. Naci Görür'den kötü haber geldi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen depremlerin ardından yıllardır beklenen 'Büyük İstanbul Depremi' hakkında yaptığı uyarılarla dikkatleri üzerine çeken Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'den kötü haber geldi. Prof. Dr. Naci Görür'den gelen haber sevenlerini üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz aylarda kansere yakalandığını duyurarak hayranlarını üzüntüye boğan ancak sağlık durumunun iyiye gittiğini açıklayan ünlü televizyoncu Armağan Çağlayan'ın '196Sekiz' adlı Youtube kanalına konuk olan Naci Görür kötü haberi duyurdu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin ilk günlerinde psikolojik olarak zor günler yaşadığını açıklayan Görür, psikolojisinin bozulduğunu ve günde 1-2 saat ağladığını açıkladı.

Görür şunları söyledi:

"Maraş’ta büyük bir deprem olabilir, özenli olun, dikkatli olun diye uyarmasa mıydık? 60-70 bin kişi ölmüş. Bilim adamı olarak onu söyleyeceksin. Ben insani olmakla beraber eğer o tehdit, tehlike geliyor, önlemi alınmıyorsa aman duymayayım olursa o ilkel bir duygu oluyor.

PSİKOLOJİM BOZULDU

Biz o ilkellikten uzak durmak zorundayız. Mesela İstanbul’u uyarıyoruz, uyarmasak yüz binler ölecek. 23 senede bir şey yapılsaydı bu böyle olmazdı. Biz üzülüyoruz tabii bunlara. Hele bizim üzüntümüz daha farklı. Emin olun, ben yani bu yaşta, o ilk hafta günde 1-2 saat ağlıyordum ya. Yani psikolojim bozuldu.”

"'HOCAM BİZİ KURTAR' DİYOR

Bozulmasının nedeni de belki burada size söyleyebilirim; 6 Şubat 04.30’da benim telefonum çaldı. Ben telefonu açtığım zaman göçükte bir kadın, göçük altında beni arıyor. Yanında da bir kız çocuğu. 'Hocam bizi kurtar' diyor. Siz düşünebiliyor musunuz ben ne hale geldim ben. Sonra telefon kapandı, anlamadım ne oldu ne bitti falan. Yani insanlar bu durumda. Binlerce insan göçük altında öyle bir şey. O bizi daha etkiliyor” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN