Programın bittiğini sanan İlber Ortaylı canlı yayında fena pot kırdı! Yakın arkadaşı Celal Şengör küplere binecek!

Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce konuştum' programına konuk olan Prof. Dr. İlber Ortaylı, programın sona erdiğini düşünerek yakın arkadaşı Prof. Dr. Celal Şengör hakkında büyük bir gafa imza attı.

Prof. Dr. İlber Ortaylı, gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunumuyla TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce konuştum' programına konuk olarak Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi ve Kızılay'ın AHBAP'a çadır satması gibi konuları ele alarak gündemi değerlendirdi.

Programa Yerbilimci Prof. Dr. Celal Şengör de zoom üzerinden katılırken programın sona erdiği düşünen İlber Ortaylı canlı yayında büyük bir gafa imza attı.

İLBER ORTAYLI'DAN CELAL ŞENGÖR'Ü KIZDIRACAK GAF

Prof. Dr. İlber Ortaylı, Tv100 ekranlarında Cantaş Tolga Işık'ın sunumuyla izleyiciyle buluşan Az Önce konuştum programına konuk oldu. Programa Yerbilimci Prof. Dr. Celal Şengör de zoom üzerinden katıldı. Programın ilk dakikalarında İlber Ortaylı, Candaş Tolga Işık'ı azarlayarak ekran başındakileri kahkahaya boğdu.

Programın son anlarında ise İlber Ortaylı, yakın arkadaşı Prof. Dr. Celal Şengör'ü kızdıracak büyük bir gafa imza attı.

Programın sona ermesine kısa bir süre kala programın sunucusu Candaş Tolga Işık, Tv100 ekranlarında Prof. Naci Görür ile birlikte yaptıkları “Sesimi Duyan Var mı?” programının hatırlatmasını yapmak istedi. O anlarda İlber Ortaylı, canlı yayının bittiğini zannetti. Naci Görür hakkında “O bizim Celal'den daha iyidir” diyen İlber Ortaylı büyük bir gafa imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN