Rasim Öztekin'in kızından tepki toplayan hareket! Kimse anlam veremedi: Babası için düzenlenen anma gecesine katılmadı...

Rasim Öztekin'in kızından tepki toplayan hareket! Kimse anlam veremedi: Babası için düzenlenen anma gecesine katılmadı...

Usta oyuncu Rasim Öztekin'in kızı Pelin Öztekin, babası için düzenlenen anma gecesine katılmadı. Öztekin, anma gecesine katılmak yerine Galatasaray maçına gitmeyi tercih etti. Usta oyuncunun kızı bu hareketiyle sosyal medyada yoğun tepki topladı.

8 Mart 2021'de yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden usta oyuncu Rasim Öztekin için dün akşam Beylikdüzü'nde anma töreni düzenlendi. Usta oyuncunun kızı Pelin Öztekin, babası için düzenlenen anma törenine katılmak yerine Galatasaray- Çaykur Rizespor karşılaşmasına giderek tepki toplayan bir harekete imza attı.

Son olarak 'Seksenler' adlı dizide rol alan usta oyuncu Rasim Öztekin, 8 Mart 2021'de kalp rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetmişti. Usta oyuncunun rol arkadaşları Öztekin için İBB Şehir Tiyatroları Beylikdüzü Rasim Öztekin Sahnesi'nde anma töreni düzenledi.

İlker Ayrık ve Özlem Türkad'ın sunuculuk yaptığı anma gecesinde usta oyuncunun 41 yıllık sanat hayatının anlatıldığı bir belgesel yayınlandı. Anma gecesinden elde edilen gelir, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Rasim Öztekin Tiyatro Bursu'na bağışlanırken usta oyuncunun kızı Pelin Öztekin'in gecede olmaması dikkat çekti

Anma töreninin gerçekleştiği saatte sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Öztekin, Galatasaray- Çaykur Rizespor karşılaşmasına gittiğini açıkladı.

Öztekin paylaşımında "Olmayı sevdiğin yerdeyim Rasim'im" ifadelerini kullandı. Öztekin'in babası için düzenlenen anma gecesine katılmak yerine Galatasaray'ın maçına gitmesi ünlü oyuncunun hayranları tarafından tepkiyle karşılandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN