Reha Muhtar 'şiddet' iddialarına kızının ifadesiyle yanıt verdi

Reha Muhtar 'şiddet' iddialarına kızının ifadesiyle yanıt verdi

Televizyoncu Reha Muhtar’ın Deniz Uğur ile evliliğinden olan 13 yaşındaki ikiz çocuklarından Deniz Mina’yı elindeki laptopu vermediği için üzerine çıkıp acımasızca dövdüğü ve kızı direnince de laptop’u tutan ellerini ısırdığı iddia edilmişti. Muhtar kızının ifadesini paylaşarak kendisini savundu. Kızının ifadesinde "Diğer ifadeyi babam benim değerimi bilsin diye öyle verdim" yazdığı görüldü.

Oyuncu Deniz Uğur, ikiz çocuklarının babası olan ve Türkiye'de 90 yıllara damga vuran ünlü televizyoncu Reha Muhtar'ın hakkında darp iddialarında bulunarak 13 yaşındaki kızını dövdüğünü söylemişti.

Muhtar'ın kızı Mina'nın elindeki bilgisayarı vermek istememesi üzerine dövdüğü ve kızı direnince de laptop’u tutan ellerini ısırdığını iddia ederek "kızımın kollarında ve bacaklarında çürükler ve ezikler vardı'' diyen Deniz Uğur Mina'nın kendisine ‘Eğer babamdan şikayetçi olursan beni öldürür’ dediğini öne sürmüştü.

"DİĞER İFADEYİ BABAM BENİM DEĞERİMİ BİLSİN DİYE ÖYLE VERDİM"

İddiaların ardından Reha Muhtar'dan açıklama geldi. Reha Muhtar kızının ifadesini paylaşarak kendini savundu. Kızının ifadesinde "Diğer ifadeyi babam benim değerimi bilsin diye öyle verdim" dediği görüldü.

Reha Muhtar hakkında eski eşi Deniz Uğur mahkemeye başvurmasıyla birlikte kızlarına şiddet uyguladığı iddia edildi. Uğur, kızının darp edildiğini söyleyerek "Mina babası Reha’nın önceki cuma günü çok kötü dövdüğünü söyledi. Hatta ‘Bu sefer çok kötü dövdü’ diyerek önceki davranışlarını da teyit etmiş oldu. Zaten Mina babası hakkında daha önce yaralama suçundan şikayetçi olmuştu. Sonra babası baskı kurunca şikayetinden vazgeçti. Çocuk bana vücudundaki darp izlerini gösterdi. Kızımın kollarında ve bacaklarında çürükler ve ezikler vardı. Ellerinin üzerinde de ısırık izleri gördüm" dedi.

"FAZLA PARA ALMAK İÇİN..."

Reha Muhtar da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yalan, iftira ve manipülasyonla mahkemede istendiği gibi daha fazla para almak için çocuklarımı çok kötü oyunlara alet etmeye çalışıyorlar" dedi.

Muhtar kızının ifadesini de paylaştı. Mina ifadesinde "Diğer ifadeyi babam benim değerimi bilsin diye öyle verdim. Tartışsak da ben hep babamın yanında kalmak istiyorum. Babamdan şikayetçi olduğumu bir anlık sinirle söyledim. Babamdan kesinlikle fiziksel şiddet görmemekteyim" dedi.

ekran-alintisi-001.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN