Deniz Uğur'dan 'Reha Muhtar'ın akli dengesi yok' iddiası: Görüntüleri mahkemeye sundu

Deniz Uğur'dan 'Reha Muhtar'ın akli dengesi yok' iddiası: Görüntüleri mahkemeye sundu

Oyuncu Deniz Uğur, kızlarını darp ettiği gerekçesiyle babaları Reha Muhtar hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Muhtar'ın kararı kaldırtmasının ardından tekrar koruma isteyen ve kızlarının velayetini alan Uğur, Muhtar’ın bir restoranda garsonla yaşadığı kavganın görüntülerini mahkemeye sunup “Muhtar’ın akli dengesi yerinde değil’ iddiasında bulundu.

Oyuncu Deniz Uğur eski eşi Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla açtığı davada geçici velayet davası kapsamında kızının velayetini aldı.

Reha Muhtar'a 2 ay süre ile kızı Mina Muhtar'a yaklaşmama cezası verildi. Reha Muhtar bu karardan sonra eski eşi hakkında çeşitli iddialarda bulunup kızını darp etmediğini söylemişti.

İddiaların hız kesmediği velayet davasında, Deniz Uğur yeni bir hamle daha yaptı. Sabah'tan Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre; kızı M.'nin şiddet gördüğünü öne sürerek velayetini 2 ay süreyle alan Uğur, oğlunun da velayetini istiyor. Ünlü oyuncu, bu amaçla Muhtar'ın lüks bir restoranda garsonun üzerine yürüdüğü görüntüleri mahkemeye sundu.

1667020095109-yeni-proje-91.jpg

Uğur, Muhtar'ın akli melekelerinin yerinde olmadığı iddiasıyla oğlunun velayetini talep etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN