Reha Muhtar 'mekandan kovuldu' iddiası

Reha Muhtar 'mekandan kovuldu' iddiası

Oyuncu Deniz Uğur'un, kızlarını dövdüğü gerekçesiyle uzaklaştırma kararı aldırdığı babaları Reha Muhtar'ın Da Mario isimli mekanda telefon konuştuğu sırada küfür ettiği ve müşterileri rahatsız ettiği gerekçesiyle kovulduğu öne sürüldü.

90'lı yılların popüler televizyoncusu Reha Muhtar ile eski eşi oyuncu Deniz Uğur arasındaki velayet çekişmesinde sular durulmuyor.

Muhtar hakkında dikkat çekici bir iddia daha ortaya çıktı. Muhtar'ın Etiler'de yer alan Da Mario isimli bir mekânı terk ettiği iddia edildi.

Oğluyla birlikte mekânda yer alan Muhtar, Uğur'la telefondaki kavgasında küfür ettiği bu yüzden de müşterilerin rahatsız olduğu öne sürüldü. Mekan müdürünün Muhtar'ın yanına gitmesi ve garsonların servis açılmaması üzerine de oğluyla birlikte mekândan ayrıldığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN