Deniz Uğur'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısı: Lütfen buna bir dur deyin

Deniz Uğur'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yardım çağrısı: Lütfen buna bir dur deyin

Çocuklarının babası Reha Muhtar'la velayet davası devam eden ve Muhtar'ı, kızlarına şiddet uygulamakla suçlayan Deniz Uğur, 29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Şu özel günün hatırına lütfen buna bir dur deyin" sözleriyle yardım istedi.

Ünlü oyuncu Deniz Uğur, bir süredir, eski hayat arkadaşı ve ikiz çocuklarının babası gazeteci Reha Muhtar’a karşı verdiği velayet savaşı ile gündemde. Karşılıklı suçlamalarla gittikçe büyüyen olayda; kızının geçici velayetini alan Uğur, Muhtar’ın bir kafede garsonu darp ettiği görüntülerini yayınlamıştı.

Uğur, görüntüleri “Yürüyemiyor, kimi neden dövsün dedikleri işte burada… Çocuklarım senelerdir bu davranışlara, bu görüntülere maruz kalıyorlar… El Kahhar” mesajıyla paylaşmıştı.

1-007.jpg

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A ÇAĞRI

Ünlü oyuncu, son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi ve “Sayın Cumhurbaşkanım; ailem, çocuklarım ve ben herkesin gözü önünde ağır istismar ediliyoruz. Şu özel günün hatırına lütfen buna bir dur deyin” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN