Reha Muhtar'a büyük şok! Deniz Uğur şiddetin ses kaydını yayınladı

Reha Muhtar'a büyük şok! Deniz Uğur şiddetin ses kaydını yayınladı

Oyuncu Deniz Uğur, kızlarını dövdüğü gerekçesiyle babaları Reha Muhtar hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Muhtar'ın kararı kaldırtmasının ardından tekrar koruma isteyen ve kızlarının velayetini alan Uğur, "Elim ayağım titriyor şu an!" diyerek kızına yapılan şiddeti kanıtlayan bir ses kaydı paylaştı.

Oyuncu Deniz Uğur eski eşi Reha Muhtar'ın 13 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı iddiasıyla açtığı davada geçici velayet davası kapsamında kızının velayetini aldı.

Reha Muhtar'a 2 ay süre ile kızı Mina Muhtar'a yaklaşmama cezası verildi. Reha Muhtar bu karardan sonra eski eşi hakkında çeşitli iddialarda bulunup kızını darp etmediğini söylemişti.

DENİZ UĞUR'DAN SES KAYDI

Deniz Uğur bu iddialar sonrası yeni bir iddiada bulunarak tüyler ürperten bir ses kaydı yayınladı. Uğur ses kaydını paylaşırken "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi. Diğer sesi de çok iyi tanırsınız. Allah’ın laneti karanlığa hizmet edenlerin üzerine olsun. Allah cezanızı versin" dedi.

"KADIN DÜŞMANI REHA MUHTAR"

Yeşim Salkım ise ses kaydında duydukları karşısında çileden çıktı ve paylaşıma şunları yazdı:

"Kadın ne yahu 12 yaşındaki çocuğa kadın mı diyor bu yaratık Allah cezanı versin senin kadın düşmanı Reha Muhtar! Allah sabır versin Deniz sana yeminle ben dayanamazdım bir anne olarak olacak iş değil bu nasıl evde eğitim diyelim ki yanlış bir şey yaptı kızın ki olabilir ergenlik zordur böyle mi anlatacaksın bu mu?"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN