Reha Muhtar'dan kendisine 'Akli melekeleri yerinde değil' diyen eski eşi Deniz Uğur'a sert yanıt: "13 yıldır..."

Reha Muhtar'dan kendisine 'Akli melekeleri yerinde değil' diyen eski eşi Deniz Uğur'a sert yanıt: "13 yıldır..."

Ünlü haber spikeri Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığını iddia ederek Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığı ses kaydını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Uğur, son olarak Muhtar'ın akli melekelerinin yerinde olmadığını, tanıkların anlatımına göre intihar eğilimi olduğunu öne sürmüştü. Reha Muhtar, Deniz Uğur'un açıklamalarına sosyal medyadan yanıt verdi.

Ünlü haber spikeri Reha Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığını iddia ederek Reha Muhtar'ın çocuklarına şiddet uyguladığı ses kaydını sosyal medya hesabından paylaşarak Muhtar hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulunmuştu.

Reha Muhtar'ın kızlarına şiddet uyguladığını iddia ettiği ses kaydını sosyal medya hesabı aracılığıyla paylaşan Deniz Uğur, paylaşımında "Elim ayağım titriyor şu an! Dünyanın en iyi babası, öyle mi? Peki, herkes duysun öyleyse… Ağlayan, çığlık atan, acı çeken benim kızımın sesi." ifadelerine yer vermişti.

d.webp

REHA MUHTAR KENDİSİNİ SAVUNMUŞTU

Bu gelişmenin ardından sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Reha Muhtar ise kendisini savunarak kızını korumak istediğini dile getirmişti.

Kızının uyuşturucu madde kullanan bir kişiyle görüşmesine tepki gösterdiğini ifade eden Muhtar, "Benim oğlum ve kızım 7 yıl yasaklı maddelerin kullanıldığı renkli akvaryum balıklarının ısmarlandığı evde büyüdüler. Kızımın fazla dozdan uyuşturucu kullanıp hastaneye kaldırılan 'Kabal' isimli kullanıcıyla görüşmemesi için 5 dakika süre verme hakkım ve sorumluluğum yok mu baba olarak?" ifadelerini kullanmıştı.

d2.webp

"ÇOCUKLARIMI KORUMAK DIŞINDA HİÇBİR ŞEY UMURUMDA DEĞİL"

Ünlü oyuncu Deniz Uğur ise Reha Muhtar'ın tedavi olması gerektiğini vurgulayarak "Çocuğa şiddet kabul edilir bir şey değil. Çocuklarımı korumak için konuşma ve mücadele verme kararı aldım. Ne kariyerim umurumda, ne medya... Benim çocuklarımı korumak dışında hiçbir şey umurumda değil. Bacaklarında morluklar, parmak izleri ve ısırık izleri gördüm. 'Sakin ol' diyorum, 'Darp raporu alalım' diyorum, istemiyor. 'Yine baskı altına alacak' diyor, daha kötü şeyler yaşayacağından korkuyor. Daha önce şiddet gördüğü için şikayetçi olduk ama ağladı zırladı, 'Seni kaybetmek istemiyorum' diyerek, kendini affettirdi. Çocuk küçük ve iradesi kırılıyor. Tedavi olması şart. Bu tarz çoklu kişilik bozuklukları yaşayan insanlar ancak tedaviyle düzelebilir" diye konuşmuştu.

d3.jpg

"CEZAİ EHLİYETİ YOK" İDDİASI

Deniz Uğur son olarak eski eşi Reha Muhtar'ın akli melekelerinin yerinde olmadığını, tanıkların anlatımına göre intihar eğilimi olduğunu öne sürmüştü.

Cezai ehliyetinin olup olmadığı incelenmeden çocukların babalarıyla yalnız görüşmelerinin tehlikeli olduğunu belirten ünlü oyuncu, Muhtar'ın sağlık kuruluşuna sevk edilmesi talep etmişti.

"BU MU ANNELİK!"

Reha Muhtar ise Deniz Uğur'un bu açıklamalarına sosyal medyadan yanıt verdi.

Paylaşımında Deniz Uğur'u hedef alan Muhtar, şunları söyledi:

"Bu nasıl bir anne! 1.5 yaşında para aldı, kaçırdığı çocukları babaya verdi. Annelik yapmadı. 13 yıldır çocuklara hem annelik hem babalık yapıyorum. Hanımefendi her enflasyonda çocukları kaçırıp velayet davası açıyor. 13 yıldır üçüncü kez çocuklar mahkemelerde sürünüyor. Bu mu annelik! Anne Deniz Uğur Farkında Olmadan Kızımın Uyuşturucu Kullanıcılarıyla İletişimini Sağlamaya Olanak Tanıyor. 13 Yaşındaki Kızım Mina Bilgisayar Ortamında Uyuşturucu Çetelerinin Kaplama Alanına Girdi…MİNA’mı UYUŞTURUCU ÇETELERİNDEN KURTARACAĞIM…"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN