Reklam arasında kovulmuştu! Seda Akgül'ün neden kanaldan atıldığını Acun ilk kez açıkladı: Onlar çift silahla dolaşır belinde

Reklam arasında kovulmuştu! Seda Akgül'ün neden kanaldan atıldığını Acun ilk kez açıkladı: Onlar çift silahla dolaşır belinde

Acun Ilıcalı bir konuştu pir konuştu! Reklam arasında kovulan Seda Akgül'ün neden atıldığını da söyledi. İlk kez yaptığı açıklamada Ilıcalı, "Onlar çift silahla dolaşır belinde" dedi. İşte, Acun Ilıcalı'nın açıklamaları...

Acun Ilıcalı, uzun yıllardır merak edilen soruları ilk kez açıkladı. Enver Aysever'in Youtube programına canlı olarak bağlanan Ilıcalı, Seda Akgül olayına açıklık getirdi.

ACUN ILICALI İLK KEZ AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, konuk olduğu Enver Aysever'in programında tüm merak edilenleri cevapladı. Mehmet Ali Erbil ve Adnan Oktar hakkında konuşan Ilıcalı, son olarak Seda Akgül olayını açıklığa kavuşturdu. 2018 yılında TV8 ekranlarında yer alan "Gel Konuşalım" isimli programda sunuculuk yapan Seda Akgül, reklam arasında kovulduğunu söylemişti.

1-021.jpg

BELİNDE ÇİFT SİLAHLA DOLAŞIR...

Seda Akgül'ün nereye kaybolduğuna dair meraklı soruların hedefi Acun Ilıcalı'ya yöneltildi. Başka bir programla anlaştığına dair söylentiler çıkarken Acun Ilıcalı, Akgül'ü kendisinin kovduğunu söyledi.

Seda Akgül geçtiğimiz dönemlerde birçok itirafçı programına konuk olarak durumu anlatmıştı. Akgül'ün anlattıklarına göre, Adnan Oktar'ın popüler müridi olan Ceylan Özgül'e sorduğu soru nedeniyle kovulduğunu anlattı. Akgül'ün açıklamalarına göre, Ceylan Özgül ile yapılan konuşmanın ardından Acun Ilıcalı Dominik'ten aradı. Telefonda bağırıp çağırdığını söyleyen Akgül, "Acun Medya’ya toplantıya çağırdı. 'Ben seni canlı yayına artık çıkaramam, el bombası gibisin. Sen o kadınları bilmiyorsun. Onlar çift silahla dolaşır belinde.' dedi." sözlerini kullandı.

2-005.jpg

REKLAM ARASINDA KOVULMADI!

Acun Ilıcalı, Seda Akgül konusuna açıklık getirdi. Aysever'in programında konuşan Acun, yayın 12 Temmuz'da yapıldı fakat, TV8'den ayrıldığı tarih 28 Temmuz olduğunu söyledi.

Reklam arasında kovulduğuna dair açıklamalar yapmasına ise, tarihleri karıştırdığını söyleyen Acun Ilıcalı, "Ben ne olmuş olabilir de birisi birine bir şey söyledi diye onu yollayabilirim. O yayında ne var benim bir insanı şirketten kovacağım? Ne yapmış ki? Seda Hanım’ın anlattığı her şey yanlış. Kadın örgütü çökerten kadınlardan biri. Ben kendi kanalımda örgütü çökerten kadına yer veriyorsam olaya bakış açım belli olmuş olmuyor mu?" açıklamalarını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN