Resimde gizli bir vampir var! Sadece IQ seviyesi 130'un üstünde olanlar 6 saniyede bulabiliyor!

Resimde gizli bir vampir var! Sadece IQ seviyesi 130'un üstünde olanlar 6 saniyede bulabiliyor!

Partide vampiri bularak araştırma becerilerinizi test edin. Bu gizemi 6 saniyede çözebilirseniz, dedektif olmaya uygunsunuz. Görsel bulmacayı şimdi deneyin.

İnternetin en popüler çılgınlığı, gizli öğeleri veya nesneleri bulmanızı gerektiren çevrimiçi bulmacalardır. Bu bulmacaları çözmek sadece eğlenceli değil, aynı zamanda bilişsel yeteneklerinizi geliştirmenize de yardımcı oluyor. Bu nedenle, görsel bulmaca testi olarak bilinen "gizli nesneyi bulma mücadelesinin" yeni bir versiyonunu geliştirdik. Bu test, gözlem yapma ve ayrıntılara dikkat etme yeteneğinizi değerlendirmek için tasarlanmıştır. Görsel zekanızı test etmek istiyorsanız doğru yere geldiniz.

1-012.jpg

RESİMDEKİ VAMPİRİ BULABİLİR MİSİN?

Bu görsel yapbozun temelinin basit olduğunu bir önceki bölümde belirtmiştik. Bu bulmacayı çözmek istiyorsanız tek yapmanız gereken bu resimli bulmacada gizli olan vampiri bulmak. Yukarıdaki resme bir göz atın. Bir partiye katılan konukları görebilirsiniz.

Partideki erkekler ve kadınlar 20. yüzyıla ait gibi görünüyor. Aralarında daha yaşlı biri var. Partide insanlar arasında bir vampir var ve onlar saldırmadan önce onu bulmanız gerekiyor. Hazır mısın? Sadece 6 saniyen var, o yüzden hazırlan.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu görsel bulmacanın çözümü bu yazının sonunda yer almaktadır. Süreniz dolduğunda aşağı kaydırın. İşte vampir. Verilen zamanda onu bulabildiyseniz tebrikler.

Cevap: Resmin sağ tarafında ayakta duran ve sohbet eden turkuaz takım elbiseli adama çok dikkat edin. O gerçek vampirdir. Bunun nedeni, tıpkı bir vampirin bilinen özellikleri gibi, adamın yansımasının aynada olmamasıydı.

2-016.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN