Resimdeki 1 numaralı tişörtü giyen adamı bulabilir misin? Sadece gerçek zekiler 9 saniyede bulabiliyor!

Resimdeki 1 numaralı tişörtü giyen adamı bulabilir misin? Sadece gerçek zekiler 9 saniyede bulabiliyor!

Bu zorlu zeka oyunu ancak iyi bir vizyona sahipseniz çözülebilir. Üzerinde 1 rakamı olan bir tişört giyen adamı bulabilir misiniz?

Sözlü, sözel olmayan ve tam ölçekli gibi çeşitli IQ testleri vardır. Bu testler genellikle kapsamlı ve sıkıcıdır. Neyse ki, IQ zeka testlerinizi test etmenin heyecan verici ve eğlenceli bir yolu da var.

Zeka oyunları, bir kişinin mantıksal düşünme ve problem çözme yeteneklerini ölçmenin muhtemelen en eğlenceli ve heyecan verici yoludur. Ve senin için hazır bir tane var. Kendinize meydan okumaya ve yol boyunca biraz eğlenmeye hazır mısınız? Başlayalım.

1-001.jpg

RESİMDEKİ 1 NUMARALI KİŞİYİ BULABİLİR MİSİN?

Bu zeka oyunu resimli bulmacada birçok insan var. Bu yapbozda erkekler, kadınlar, çocuklar ve yaşlılar var. Ancak birçok kişi kişi arasında oldukça özgün bir tişört giyen bir kişi var.

Daha açık olmak gerekirse, bu kişi üzerinde "1" yazan bir tişört giyiyor. Buradaki zorluk, 1 tişörtü olan kişiyi bulmaya çalışmaktır. Her zaman olduğu gibi, bu zeka oyunu bulmacası için belirlenmiş bir zaman sınırımız var. 1 numaralı tişörtü giyen adamı tespit etmek için 9 saniyeniz var.

GİZLİ ADAMI GÖRDÜN MÜ?

Zeka oyunları, bilişsel yetenekleri ve mantıksal muhakeme becerilerini geliştirdiği bilimsel olarak kanıtlanmış mükemmel bir ruh hali yükselticidir. Kısacası zeka oyunları sizi daha akıllı ve keskin yapar. Bu nedenle, bunları günlük olarak çözdüğünüzden emin olun. Süre doldu. 1 numaralı tişörtü olan kişiyi görebildiniz mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Bu zeka oyunu resimli bulmacada, 1 numaralı tişörtü olan kişiyi 9 saniye veya daha kısa sürede tespit etmeniz gerekiyordu. Bazılarınız kişiyi kolayca bulmuş olabilir. Tebrikler.

Ancak bazılarınız o kişiyi bu kadar kolay bulamamış olabilirsiniz. 1 numaralı tişörtü olan kişiyi göremediyseniz merak etmeyin, şimdi zeka oyununun çözümünü açıklıyoruz.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN