Sadece şahin gözlüler görebiliyor: Aşağıdaki resmin içine gizlenmiş 5'i 5 saniyede görenler üstün zekalı çıkıyor

Sadece şahin gözlüler görebiliyor: Aşağıdaki resmin içine gizlenmiş 5'i 5 saniyede görenler üstün zekalı çıkıyor

Hem yetişkinlerin hem de çocukların en sevdiği bulmaca olarak bilinen ara ve bul mücadelesi, zeka seviyenizi test etmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu öğrenmek ister misiniz? O zaman bu görseldeki 5 sayısını 5 saniye içinde bulmaya çalışın.

Ara ve bul bulmacasının arkasındaki temel kavram, bir görüntüdeki gizli bir şeyi veya nesneyi bulmayı içerir. Bu etkinlikte, kullanıcıların belirli bir süre içinde görüntüdeki şeyi veya nesneyi araması gerekir.

Gözlem becerilerinizi test etmenin ve geliştirmenin en iyi yollarından biridir. Bu etkinliğin en güzel yanı, bireysel olarak veya gruplar halinde deneyebilmenizdir.

Bireysel olarak denendiğinde, size gözlem becerilerinizin seviyesini anlama fırsatı verir ve gruplar halinde, grup içinde kimin en iyi gözlem becerilerine sahip olduğunu belirlemenize yardımcı olabilir. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu kontrol etmek ister misiniz? O zaman şimdi bu hızlı mücadeleyi deneyin.

1.jpg

RESİMDEKİ 5 NUMARAYI 5 SANİYEDE BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde bir 2 numara havuzu var ve 2'lerin arasında 5 numara gizli, 5 saniye içinde fark etmeniz gerekiyor. Kullanıcılar tarafından gerekli süre içinde çözülebilecek kolay bir görev olduğu için süre sınırı kısadır.

Bunun dışında, gözlem becerilerinizi test etmek için iyi bir yoldur. 5 sayısını 5 saniyede bulmayı başaran kişi mutlaka iyi bir gözlem yeteneğine sahiptir. Bu zorluğu çözmenin en iyi yolu, görüntüyü dikkatlice gözlemlemek ve 5 gibi görünen herhangi bir sayı bulmaktır.

5 NUMARAYI BULDUN MU?

5 numarayı gördünüz mü? Yakından bak, numara resimde görünebilir. Bu meydan okuma, gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. Nispeten daha kısa zaman sınırı, onu daha da zorlaştırıyor.

Sadece birkaç saniye kaldı, bu yüzden acele edin. Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? Hadi bakalım. 5 rakamı görüntünün sağ tarafında değil.
Şimdi, 5 sayısını buldunuz mu? Ayrılan 5 saniye bitti. Kaçınız gizli numarayı bulabildiniz?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Numarayı bulanlar, mükemmel durumsal farkındalık ve gözlem becerilerine sahiptir. Bazılarınız hala görseldeki 5 sayısını arıyor olabilir. Aramayı şimdi durdurabilirsiniz. Cevabı merak mı ediyorsunuz? Aşağıda çözümü sağlayacağız. Öğrenmek için okumaya devam edin.

2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN