Resimdeki farklı harfi 7 saniyede bulabilirsen IQ seviyen en az 140 çıkıyor! Sadece yüksek zekalı olanlar bulabiliyor!

Resimdeki farklı harfi 7 saniyede bulabilirsen IQ seviyen en az 140 çıkıyor! Sadece yüksek zekalı olanlar bulabiliyor!

Ara ve bul yarışması, gözlem becerilerinizi test etmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem güçlerinizin ne kadar keskin olduğunu test etmek ister misiniz? O zaman 7 saniyede farklı harfi bulun.

Ara ve bul bulmacası, bir resimdeki gizli bir öğeyi belirli bir süre içinde bulma temeline dayanır. Bu bulmacalar aynı zamanda harika bir stres giderici ve uzun bir günün ardından gevşemenin bir yolu olabilir, çünkü odaklanma ve konsantrasyon gerektirirken gizli eşya bulunduğunda bir başarı hissi sağlarlar.

Hem çocuklar hem de yetişkinler arasında çok popülerdirler ve genellikle ayrıntılara dikkat ve görsel algı gibi bilişsel becerileri geliştirmenin eğlenceli bir yolu olarak kullanılırlar. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu test etmek ister misiniz? O zaman bu meydan okumaya başlayın.

1-007.jpg

RESİMDEKİ FARKLI HARFİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel bir dizi J harfini gösteriyor. Diğerlerinden farklı tek bir harf var ve tek harfi bulmak için 7 saniyeniz var. Keskin gözlem becerisine sahip kişiler, zaman sınırı içinde tek harfi tespit edebilecektir. Resme dikkatlice bakın, tüm alanları tarayın ve tek harfi hızlı bir şekilde tespit edip edemediğinize bakın. Resimdeki tek harfi 7 saniye içinde tespit edebilir misin?

GİZLİ HARFİ GÖRDÜN MÜ?

Tüm odaklanmanızı tek bir şeye vermenizi isteyen ve can sıkıntısını gidermenize yardımcı olan akıllara durgunluk veren bulmacaları çözmek her zaman ilgi çekicidir. İnternet, belirli bir resimde stratejik olarak gizlenmiş bir öğe bulmanız gereken optik illüzyonlarla doludur. Bu tür zeka oyunları, kendinize meydan okumak ve konsantrasyonunuzun ne kadar keskin olduğunu bilmek için harikadır. Bir kartal gözüne sahip olduğunuza inanıyorsanız, becerilerinizi test etmenize yardımcı olacak bu optik illüzyonu çözün. Resimdeki gizli harfi buldun mu?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız görüntüdeki tek harfi başarıyla gördü? Şimdiye kadar çoğunuzun tek harfi fark etmiş olabileceğine inanıyoruz. Hala arama yapanlar aşağıda sağlanan çözümü kontrol edebilir. Tek harf İ'dir ve görüntünün sol tarafında görülebilir, alttan üçüncü, dördüncü sütunda bulunur.

2-004.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN