Resimdeki farklı uçağı sadece zehir gibi beyne sahip olanlar buluyor! 11 saniyede bulanların IQ'su 130 çıkıyor

Resimdeki farklı uçağı sadece zehir gibi beyne sahip olanlar buluyor! 11 saniyede bulanların IQ'su 130 çıkıyor

Günümüzde internet üzerinde dolaşan optik illüzyonlar ve zeka bulmacaları, insanların görsel algılarını ve zekalarını sınamak için popüler bir yol haline geldi. Son zamanlarda viral hale gelen bir görsel bulmaca, kullanıcıları bir uçağın farklı bir versiyonunu bulmaya çağırıyor. Ancak, bu basit görünen görsel, birçok kişi için oldukça zorlu bir sınav olabilir.

Görsel, bir sayfa dolusu uçak resmi içeriyor ve ilk bakışta tüm uçaklar birbirine oldukça benziyor gibi görünüyor. Ancak iddialara göre, bu bulmacada farklı uçağı bulabilenler "zehir gibi zekaya" sahip olarak kabul ediliyorlar ve bunu sadece 11 saniyede başarabiliyorlar.

1.jpg

FARKLI UÇAĞI BULABİLİR MİSİN?

Zeka bulmacasının yaratıcıları, bu tür testlerin insanların görsel algısını, dikkatini ve zeka seviyelerini ölçmek için eğlenceli bir yol olduğunu belirtiyorlar. Aynı zamanda, bu tür bulmacaların insanların görsel yanılsamalara karşı nasıl tepki verdiğini de gösterdiğini düşünüyorlar.

Eğer siz de bu zeka bulmacasına meydan okumak isterseniz, görseli inceleyebilir ve farklı uçağı bulma denemesine girişebilirsiniz. Ancak bu tür bulmacaların sonucunda farklı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Kimileri görsel yanılsamaları hızla çözebilirken, kimileri için daha fazla zaman ve dikkat gerekebilir. Resimdeki farklı uçağı bulabilir misin?

ZEKA OYUNU ÇÖZÜMÜ

Bu tür zeka bulmacaları, internet kullanıcıları arasında popülerlik kazanmaya devam ediyor ve insanların zekalarını sınamak için eğlenceli bir yol sunuyor. Ancak unutmayın ki zeka farklılıkları herkes için geçerlidir ve bir bulmacanın sonucu sadece zeka seviyenizi belirleyen tek faktör değildir. Resimdeki farklı uçağı hala bulamayanlar aşağıdaki resmi kontrol edebilir.

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN