Resimdeki gizli fareyi bulan Oxford'a başvursun! İnsanların yüzde 7'si 5 saniyeden önce buluyor: Zekanı kanıtla

Resimdeki gizli fareyi bulan Oxford'a başvursun! İnsanların yüzde 7'si 5 saniyeden önce buluyor: Zekanı kanıtla

Son günlerde sosyal medyada popüler olan optik illüzyon testini sizler için hazırladık. Görselde yer alan gizlenmiş fareyi bulmanız gerekiyor. Daha önceki optik illüzyon testlerine göre biraz daha zor olan bu testi daha önce çözmeye çalışanların sadece yüzde 7'si 5 saniyeden önce buldu. Peki siz kaç saniyede bulacaksınız? Bol şans...

5 SANİYE İÇERİSİNDE TESTİ ÇÖZ

Optik İllüzyon testlerine her geçen gün bir yenisi ekleniyor. Testler ile zekanızı, görsel zekanızı ve görsel çevikliğinizi ölçebilirsiniz. Sıkıcı olan vakitlerinizi eğlenceli bir hale getirecek olan bugünkü test daha öncekilere göre biraz daha zor olabilir.

Oldukça yoğun bir odak ile birlikte fareyi sizden istenilen şartlar altında bulmanız gerekiyor. Aşağıda yer alan görseldeki fareyi bulmak için sadece 5 saniyeniz bulunuyor. Daha öncesinde testi çözmeye çalışan insanların sadece yüzde 7'lik kısmı 5 saniyenin altında çözebildi.

resim-gizli-fare-sari-y9jy.webp

GİZLİ FAREYİ BUL

Optik illüzyon testlerinde maksimum performansı sağlayabilmek için öncelikle tüm odağınızı vermeniz gerekir. Birçok kişi odağını sağlayamadığı için belirtilen sürenin çok üzerinde sonuçlar elde edebiliyor. Beyni yoran bu testler günlük beyin egzersizini de karşıladığı iddia ediliyor. Yukarda yer alan görselde rengarenk mantarlar bulunuyor.

Mantarların arasındaki gizli fareyi bulmak için ise 5 saniye kadar süreniz var. Süre şartı ile gizlenen fareyi bulmak hiç kolay olmayacaktır. Testi çözmeye başlamadan önce kronometreyi yanınıza almayı unutmayın. Kronometre sonucunuzu yorumlar kısmında paylaşarak rekabet ortamı oluşturabilirsiniz. Süreniz başladı, bol şans...

resim-gizli-fare-sari-y9jy.webp

CEVAP ANAHTARI

3, 2, 1 ve 0 süreniz doldu... Görselde yer alan gizli fareyi 5 saniye içerisinde bulanları şimdiden tebrik ederiz. Gizlenmiş fareyi bulamayanlar için hemen aşağıda fareyi işaretlediğimiz bir görsel bıraktık. Fareyi 5 saniyenin altında bulduysan yorumlarda belirtmeyi unutma.

Aile bireylerinde ya da arkadaşlarınla paylaşarak rekabet ortamını kendi ortamınızdan da oluşturabilirsiniz. Zekanızı bugünkü optik illüzyon testinde kanıtlamayı başardın. Başarıların devamını sonraki günlerde paylaşacağımız optik illüzyonlarda da göstermen dileğiyle...

whatsapp-image-2023-05-13-at-14-cv4w.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN