Resimdeki gizli kediyi bul! İnsanların sadece yüzde 5'i 10 saniyenin altında buldu: Yalnızca dâhiler buluyor...

Resimdeki gizli kediyi bul! İnsanların sadece yüzde 5'i 10 saniyenin altında buldu: Yalnızca dâhiler buluyor...

Son zamanlarda internet mecrasında oldukça popüler olan optik illüzyon testleri her geçen gün zorlaşıyor. Optik illüzyon testlerinde bugün görselde yer alan kediyi bulmanız gerekiyor. Bu testler ile birlikte IQ seviyenizi, görsel zekanızı ve çevikliğinizi ölçebilirsiniz. Görseldeki kediyi kaç saniyede bulduğunu yorumlara yazmayı unutma...

SADECE YÜZDE 5'İ 10 SANİYENİN ALTINDA ÇÖZDÜ

Son zamanlarda oldukça popüler olan optik illüzyon testlerinde bir yenisi daha paylaşıldı. Bugünkü optik illüzyon testinde görselde gizli olan kediyi bulmanız gerekiyor. Daha önceki optik illüzyon testlerine göre daha zor olan bu test sizi zorlayabilir.

Bugünkü optik illüzyon testini çözen insanların sadece yüzde 5'lik kısmı 10 saniyenin altında çözebildi. Görselde gizlenen kediyi kaç saniye içerisinde bulduğunuzu yorumlar kısmında belirtebilirsiniz.

Optik illüzyon testi ile IQ seviyenizi, görsel zeka ve görsel çevikliğinizi ölçebilirsiniz. Testi arkadaşlarınızla ya da aile bireyleriniz ile paylaşarak rekabet oluşturabilir ve dahi olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.

1-0lcg.webp

10 SANİYE İÇİNDE KEDİYİ BUL

Bugünkü optik illüzyon testinde çamurların içerisinde gizli olan kediyi bulmanız isteniyor. Yukarda yer alan görselde gizli kediyi bulmak için odaklanmayı unutmayın. Testi doğru bir şekilde çözebilmek için öncelikle resmi büyütün ve kronometreyi 10 saniye şeklinde ayarlayın.

görsele odaklandığınız vakit süreyi başlatabilirsiniz. Görselde gizli kediyi bulabilmek için 10 saniye şartı bulunuyor. Kediyi bulmanız ile birlikte kronometre üzerinden kaç saniye içerisinde bulduğunuzu yorumlar kısmına yazabilirsiniz. Bol şanslar...

1-0lcg.webp

CEVAP ANAHTARI

3, 2, 1 ve 0 süreniz doldu... 10 saniyelik sürenin sonuna geldik. Görselde gizlenen kediyi 10 saniyede bulan kişileri tebrik ederiz. Görselde çevreyle oldukça uyumlu olan kedi çamurlu bölgede gizlenmiş bir şekilde duruyor.

Kediyi kaç saniye içerisinde bulduğunuzu yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz. İsterseniz testi arkadaşlarınız ile paylaşarak kaç saniyede çözeceklerini öğrenebilirsiniz. Bakalım hanginiz dahi...

2-5xf4.webp

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN